4 «μυστικά» για να ξεκινήσεις με μηδενικό κεφάλαιο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

4 «μυστικά» για να ξεκινήσεις με μηδενικό κεφάλαιο

Tο sofokleousin.gr αποτελείται από την παλαιότερη δημοσιογραφική ομάδα στον οικονομικό χώρο. Είναι το μόνο Financial Media (εφημερίδα και site) με πιστοποιημένους τεχνικούς αναλυτές και software αντίστοιχο αυτού που χρησιμοποιεί η Fitch.
Λοιπόν, έχεις τη μεγάλη ιδέα. Έχεις το πάθος. Έχεις το επιχειρηματικό σχέδιο. Ήδη μπορείς να δεις τη μελλοντική σου επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα είναι χρήματα στην τράπεζα, σωστά; Μάλλον οι εννέα στις 10 startups βρίσκονται στο ίδιο σημείο μ’ εσένα: χρειάζονται λειτουργικό κεφάλαιο. Αναμφισβήτητα, η ύπαρξη άφθονων μετρητών καθιστά την έναρξη μίας νέας επιχείρησης πολύ ευκολότερη. Παρ’ όλα αυτά, είναι δυνατόν να ξεκινήσεις ένα προϊόν, ή ακόμα και μία εταιρία, χωρίς να έχεις επενδυτές ή μία μεγάλη πιστωτική γραμμή.Η εστίαση, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα είναι κριτικής σημασίας για την επιχειρηματική επιτυχία – αλλά το ίδιο και η γνώση.Αυτές οι τέσσερις ιδέες προέρχονται από επιτυχημένους επιχειρηματίες, ο καθένας εκ των οποίων έχει ξεκινήσει πληθώρα εταιριών από το… τίποτα:

1. Η επανάληψη είναι ο πιο κρίσιμος πόρος σου

Φυσικά χρειάζεται να έχεις έτοιμο ένα ισχυρό concept ως βάση, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να επαναλαμβάνεις διάφορες εκδοχές της αρχικής ιδέας σου, ώστε να ξεπεράσεις εμπόδια, να ανακάμψεις από αποτυχίες και να κεφαλαιοποιήσεις ευκαιρίες.Το πρώτο site του Mark Zuckerberg (ιδρυτή του Facebook), το έκλεισε το Harvard. Ο σερ James Dyson ανέπτυξε πάνω από 5.000 ...

συνεχίστε την ανάγνωση εδώhttp://www.startup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: