Υγρό σοκολατένιο κέικ «λάβα» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Υγρό σοκολατένιο κέικ «λάβα»

 Πρόκειται για το γνωστό κέικ «λάβα», και ονομάζεται έτσι γιατί στο κέντρο του η σοκολάτα είναι υγρή και ρευστή σαν τη... λάβα. Μια απολαυστική αλλά καθόλου δύσκολη συνταγή!

Υλικά 
  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 
  • 250 γρ. ζάχαρη 
  • 250 γρ. κουβερτούρα 
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 
  • 6 αυγά 

δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ: imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add