ΘΕΣγάλα+: Μετεξελίσσεται το δίκτυο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

ΘΕΣγάλα+: Μετεξελίσσεται το δίκτυο

Ξεκινά μέσα στον Οκτώβριο από τη Θεσσαλονίκη, με την αξιοποίηση και της μεθόδου του franchise, η μετατροπή των καταστημάτων ΘΕΣγάλα σε μικρές συνεταιριστικές γωνιές που θα πωλούν ελληνικά τρόφιμα τοπικών παραγωγών και τα οποία θα βρίσκονται σε πρώτη φάση, παραπλεύρως των ήδη υπαρχόντων αυτόματων πωλητών γάλακτος και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα «ΘΕΣ-γάλα συν», όπως είναι το brand των ανανεωμένων καταστημάτων-παντοπωλείων, ξεκινούν τη λειτουργία τους προοδευτικά αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο 14 καταστημάτων με το νέο concept (από τα 17 συνολικά που διαθέτει ο συνεταιρισμός στην πόλη).

Σύμφωνα με τη «Ναυτεμπορική», υπάρχουν συμφωνίες για παραχώρηση μέσω franchise των πέντε εκ των 14 προαναφερθέντων καταστημάτων, ενώ προχωρημένες συζητήσεις υπάρχουν και για καταστήματα του δικτύου στην Αθήνα. Μετά τη δημιουργία του δικτύου «ΘΕΣγάλα συν» θα ξεκινήσει η διαδικασία έναρξης λειτουργίας νέων καταστημάτων στη Λάρισα και την Αθήνα. Με την ολοκλήρωση του δικτύου στις τρεις πόλεις, ο ΘΕΣγάλα θα διαθέτει συνολικά 63 σημεία μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add