Το σπίτι όνειρο στον Άι Γιάννη στην Μύκονο (Καταπληκτικές photo) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Αυγούστου 12, 2017

Το σπίτι όνειρο στον Άι Γιάννη στην Μύκονο (Καταπληκτικές photo)


Η “Κατοικία στη Μύκονο 2”, βρίσκεται Άγιο Γιάννη και κτίστηκε σε οικόπεδο με ιδιαίτερα βραχώδες ανάγλυφο, δυτικό προσανατολισμό με θέα τη Δήλο και ταυτόχρονα θέα προς τον κόλπο του Ορνού.




Loading... loading...

Το κτίριο, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Θοδωρή Ζουμπουλάκη, αποτελείται από τρεις πτέρυγες, που ενώνονται με γυάλινους συνδέσμους που λόγω της διαφάνειάς τους, ενοποιούν τον εσωτερικό με τον περιβάλλοντα χώρο, ανατρέποντας τα συνήθως στεγανά όρια ενός κελύφους.

Το κεντρικό τμήμα περιλαμβάνει την είσοδο και τον εξωτερικό χώρο διημέρευσης και έχει σχεδιαστεί με βάση τους άξονες της δύσης σε όλες τις εποχές του χρόνου, λειτουργώντας και σαν ημερολόγιο, με τον τρόπο που οι ακτίνες του ήλιου προβάλλονται στο δάπεδο. Το νότιο τμήμα φιλοξενεί τρία υπνοδωμάτια με θέα στη θάλασσα, από κάθε σημείο τους.


Καταπολέμησε το Λίπος με το νέο Επαναστατικό Προϊόν Διατροφής!

Η διαρρύθμιση, τα υλικά και τα χρώματα επιλέχθηκαν για να διευκολύνουν τη μετάβαση από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους, ενοποιώντας τους. Οι λιθοστρώσεις συνεχίζουν το βραχώδες ανάγλυφο του εδάφους, ενοποιούν τους βραχόκηπους και ενισχύουν την αίσθηση του κήπου, που χαρακτηρίζεται από άγρια μεσογειακή βλάστηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add