Χαμός στο Epsilon: Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τον Μένιο Φουρθιώτη σπίτι του! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017

Χαμός στο Epsilon: Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τον Μένιο Φουρθιώτη σπίτι του!

Σε κατάσταση σοκ και συνεχών δακρύων φέρεται να βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας που διανύουμε και την πώληση του Epsilon στον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr, το όνομα του πρώην μάνατζερ και νυν παρουσιαστή ήταν το πρώτο που ζητήθηκε να μείνει εκτός του νέου προγράμματος του Epsilon από τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη.

Ο όρος -σύμφωνα με το παρασκήνιο- τέθηκε στο στάδιο των συζητήσεων και η πλευρά Σαββίδη δεν δέχθηκε καν να συζητήσει το θέμα παραμονής του Μένιου Φουρθιώτη στο νέο Epsilon, ακόμη και στην μεταβατική περίοδο μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2018, όπου το πρόγραμμα θα τρέχει με το υπάρχον δυναμικό του καναλιού και κάποιες νέες προσθήκες.

Τα νέα βρήκαν τον πάλαι ποτέ δαιμόνιο μάνατζερ που χρίστηκε τιμητής των πάντων, ασκώντας δριμεία κριτική σε όποιον δεν δεχόταν να παραχωρήσει συνέντευξη στα «Αποκαλυπτικά» του στην Ρόδο, όπου πέρναγε μέρος των διακοπών του και το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό που κλαίει συνεχώς, απελπισμένος από το επερχόμενο τέλος της τηλεοπτικής του διαδρομής.

Κάποιοι -ελάχιστοι είναι η αλήθεια- λένε ότι υπάρχει μια πολύ μικρή περίπτωση να παρουσιάσει την εκπομπή του μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, όμως η πλευρά του νέου ιδιοκτήτη φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει, ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ιβάν Σαββίδης

Στο παρασκήνιο του deal όπως λέγεται ο κ. Φίλιπππος Βρυώνης προσπάθησε να «σώσει» έστω και προσωρινά τον Μένιο που του πούλαγε τις κρέμες και τα υαλουρονικά σαν ζεστό ψωμί -το κανάλι αποκομίζει περί τις πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα από το telemarketing- όμως η απάντηση στις εκκλήσεις του ήταν niet, το «όχι» δηλαδή εις την ρωσική γλώσσα.

Ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου θεωρείται persona non grata από τον νέο ιδιοκτήτη του καναλιού που θα απηχεί πλέον σε μεγάλο βαθμό τις κυβερνητικές θέσεις, ενώ το ίδιο ανεπιθύμητος είναι και από το περιβάλλον του Μαξίμου.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτε με την ιδιότητα του δημοσιογράφου που οικειοποιήθηκε, αλλά περισσότερο με την τακτική που υιοθέτησε σαν παρουσιαστής, επιτιθέμενος σε όποιον τολμούσε να του ασκήσει κριτική αλλά και κατά πάντων ως άλλος τηλεοπτικός Ποπολάρος.

Μετά από μια πορεία σε trash εκπομπές και το επιτυχημένο -κατά γενική ομολογία- management της Τζούλιας Αλεξανδράτου ο Μένιος Φουρθιώτης προσπάθησε να αναβαπτιστεί στην τηλεοπτική κολυμβήθρα του Epsilon.

Μόνο που παρά το σοβαρό -στα όρια του τρόμου κάποιες φορές- ύφος και το επιθετικό βλέμμα του, δεν κατάφερε ποτέ να γίνει συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό και ας έλεγε ότι τον παρακολουθούν την μια φορά ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές και μετά από λίγα λεπτά δύο εκατομμύρια!


Πηγή: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add