Συγκλονίζουν τα λόγια πυροσβέστη από το Καπανδρίτι: «Ο Θεός μας ξέχασε» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2017

Συγκλονίζουν τα λόγια πυροσβέστη από το Καπανδρίτι: «Ο Θεός μας ξέχασε»

Την δική τους υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες δίνουν δεκάδες ήρωες πυροσβέστες, για τρίτη συνεχόμενη μέρα στα μέτωπα που κατακαίνε την Ανατολική Αττική.


Ενδεικτικά είναι τα λόγια-κραυγή απελπισίας, ενός πυροσβέστη στο Καπανδρίτι ο οποίος δίνει τον δικό του συγκλονιστικό αγώνα για να περισώσει ότι μπορεί.


Στο μήνυμα του αναφέρει για την καταστροφική πυρκαγιά ότι είναι υπεράνω των δυνάμεων των πυροσβεστών οι οποίοι είναι κουρασμένοι από την αδιάκοπη και άνιση μάχη που δίνουν.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Κάπου εδώ ΝΑΙ αρχίζω να το πιστεύω ο Θεος μας ξέχασε ίσως να μην είναι φωτιά αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν γίνεται με τίποτα να την ελέγξουμε είναι υπεράνω των δυνάμεων μας λιγοστεύουμε και υποχωρούμε έχουμε ανάγκη να ξαποστάσουμε δεν ελέγχουμε το σώμα μας αλλά η ψυχή λέει σήκω μην κάθεσαι για πόσο ακόμα πες μου Θεέ μου, για πόσο ακόμα;

Έχουμε μαζί μας 4 μικρόσωμα σκυλιά τα βρήκα εγκλωβισμένα σε μια αποθήκη έκοψα τα σχοινιά τους και με ακολουθούν βρισκόμαστε βόρεια 1,6 χιλ πάνω από την ράχη θα τα κατεβάσω σε προσβάσιμη και ασφαλή περιοχή σε δυο ώρες παρακαλώ τους εθελοντές φιλόζωους να είναι εκεί με νερά και φάρμακα για τα ζώα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

add