Το κρυφό μήνυμα στα γαμήλια παπούτσια της Νταϊάνας που κανείς δεν είδε - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Αυγούστου 20, 2017

Το κρυφό μήνυμα στα γαμήλια παπούτσια της Νταϊάνας που κανείς δεν είδε

Όπως κάθε νύφη, έτσι και η Νταϊάνα ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη για την ημέρα του γάμου της. Βέβαια, η συγκεκριμένη είχε περισσότερους λόγους να αγχώνεται, γνωρίζοντας ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθούσαν κάθε της βήμα και κάθε της ανάσα κατά τη διάρκεια της τελετής που έμεινε στην ιστορία.

Εκτός όμως από το επικό νυφικό της υπήρχαν κι άλλες λεπτομέρειες στην εμφάνισή της που δεν έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό.

Μια από αυτές τις λεπτομέρειες αφορούσαν τα παπούτσια με τα οποία συνδύασε αυτό το εντυπωσιακό νυφικό.

Φυσικά τα παπούτσια της δημιουργήθηκαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας, από τον Clive Shilton, διάσημο κατασκευαστή χειροποίητων παπουτσιών και τσαντών.

«Ήταν ένα πολύ ντροπαλό, γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι» έχει πει ο ίδιος τονίζοντας ότι η κύρια ανησυχία της ήταν να μην φαίνεται ψηλότερη από τον Κάρολο.

Η ίδια ήταν πολύ ψηλή και είχε σχεδόν το ίδιο ύψος με τον Κάρολο, γεγονός που σημαίνει ότι το τακούνι θα έπρεπε να είναι πολύ χαμηλό.

Το ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν βαρύ μεταξωτό σατέν το οποίο καλύφθηκε από 542 πούλιες και 132 μαργαριτάρια.

Η μύτη των παπουτσιών είχε σχήμα καρδιάς, τα πέλματα ήταν από μαλακό σουέτ για να μην γλιστράνε και η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν οι ζωγραφιές στις σόλες.

Εκεί ζωγράφισαν μεταξύ άλλων τα αρχικά C και D μαζί με μια καρδιά.



Αν και ήξεραν ότι δεν θα τα έβλεπε κανείς (ιδιαίτερα τις σόλες) ήταν σημαντικό να είναι υπέροχα, είπε ο σχεδιαστής. «Σίγουρα ο κόσμος θα είχε δει περισσότερα αν γλιστρούσε και έτρωγε τούμπα», πρόσθεσε.

Χρειάστηκαν συνολικά 6 μήνες για την ολοκλήρωση των παπουτσιών ενώ η τελική τιμή τους δεν έγινε γνωστή.

Ωστόσο, οι αντιγραφές των παπουτσιών πωλήθηκαν σε δημοπρασία έναντι 36,000 λιρών το 2011.

Δείτε παρακάτω την πιστή αντιγραφή του νυφικού της Νταϊάνα που βγήκε επίσης σε δημοπρασία μαζί με τα παπούτσια της, μαζί με φωτογραφίες της ημέρας του γάμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: