Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017 - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017


Κριός
Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για ψευδαίσθηση. Προσέξτε να μην πληγωθείτε από λάθος κίνηση.

Ταύρος
Ίσως αυτή τη στιγμή να γεμίζετε μέσα σας με κάποιο πόνο και αυτό είναι απολύτως λογικό. Είσαστε σίγουροι όμως πως μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα του παρελθόντος, μια και καλή;

Δίδυμοι
Δεν είσαστε τόσο έτοιμοι όσο νομίζετε για να γυρίσετε στο παρελθόν . Αυτή τη στιγμή έχετε ανάγκη να πάτε μπροστά και μάλιστα με ταχύτητα . Μην προχωρήσετε σε επικίνδυνες κινήσεις.

Καρκίνος
Τα αισθήματά σας για το άτομο που σας αφορά γίνονται πιο δυνατά. Πρόκειται να συναντήσετε τυχαία στον δρόμο αυτό το άτομο, την ώρα που θα το σκέφτεστε. Προσέξτε αυτό το πιθανό ενδεχόμενο.

Λέων
Είναι πράγματι πολύ πικρό να μην υπάρχει ανταπόκριση στα συναισθήματα κάποιου που ξεδιπλώνει τα φύλλα της καρδιάς του. προσέξτε, διότι μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα υφάκι που θα σας ρίξει.

Αισθάνεστε εντονότερα πως έχετε μερίδιο ευθύνης. Προσέξτε πολύ, διότι μπορεί να βλάψετε σημαντικά τον εαυτό σας, αν αποφασίσετε πως μόνο εσείς φταίτε για ό,τι πήγε στραβά.

Ζυγός
Μη φοβάστε να κάνετε λάθος. Όμως, πρέπει να φοβηθείτε την περίπτωση του να κάνετε κάποιο λάθος που θα μειώσει την εικόνα σας, διότι δεν το αξίζετε σε καμία περίπτωση.

Σκορπιός
Διερωτάστε τι είναι αυτό που σας κάνει να μένετε στο παρελθόν. Η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από προφανής αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστεί να παλέψετε με τα συναισθήματά σας.

Έχετε υπάρξει και σκληρότεροι. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αποδείξετε πως είστε σκληρό καρύδι, με τσαγανό και αποφασιστικότητα. Μην αφήσετε τίποτα να σας ρίξει ψυχολογικά.

Δεν αντέχετε να έρχεστε σε επαφή με το πρόσωπο που σας αφορά. Μπορεί αν το επιδιώκετε, αλλά καταλαβαίνετε πως δεν μπορείτε να αντέξετε αυτή τη συνάντηση, να είστε προσεκτικοί.

Στην πραγματικότητα ζητάτε να μην αντικρύσετε το πρόσωπο που σας αφορά. Αν κάτι τέτοιο γίνει, ηαπογοήτευσή σας θα είναι μεγάλη και κινδυνεύετε από απογοήτευση.

Ιχθείς
Θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε μια προσπάθεια, ακόμα και αν πάει στον βρόντο. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο τα έχετε στο μυαλό σας, διακυβεύονται πολύ περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: