Αστρολογικό Δελτίο 11-8-2017 - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Αστρολογικό Δελτίο 11-8-2017

Η ημέρα προσφέρεται για νέες αρχές και ξεκινήματα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και έχουμε μία έντονη επιθυμία για μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν πολλά και βασικά πράγματα στη ζωή μας. Η προηγούμενη περίοδοςαστρολογικά μας κάλεσε να φανταστούμε το μέλλον μας, κάπως πιο ελεύθερα. Τώρα ήρθε η ώρα για τα μεγάλα βήματα, τα οποία θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στην αλλαγή, στο μέλλον που φανταζόμαστε.

Το τρίγωνο Ηλίου-Κρόνου θα βοηθήσει πάρα πολύ προς αυτή την κατεύθυνση . Η οργανωτικότητά μας θα επενδυθεί στις αλλαγές τις οποίες θα προσπαθήσουμε, ενώ ταυτόχρονα θα αποκαλυφθούν ίσως ορισμένα κρυφά μας ταλέντα. Το εξάγωνο Ηλίου-Ωροσκόπου θα είναι επίσης σημαντικό, καθώς θα μας προσφέρει την κατάλληλη ψυχική ηρεμία, εφόσον οι εσωτερικές συγκρούσεις του προηγούμενου διαστήματος υποχωρούν και επέρχεται η εσωτερική τάξη και γαλήνη.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε έτοιμοι για μεγάλα βήματα, τα οποία σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα. Οι Κριοί είσαστε έτοιμοι να εκφράσετε τις διάφορες απαιτήσεις σας. Οι Ζυγοί θα μπορέσετε να πετύχετε ορισμένους από τους βασικούς σας στόχους. Οι Καρκίνοι ετοιμάζετε το πεδίο για να μπορέσετε να δράσετε στο άμεσο διάστημα. Οι Αιγόκεροι εκμεταλλεύεστε εύκολα τις νέες ευκαιρίες. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε πιο διεκδικητικοί και γεμίζετε με αυτοπεποίθηση. Για τους Διδύμους, τα αυξημένα ποσοστά αυτοπεποίθησης θα αποδειχθούν σημαντικά, στην επίτευξη των στόχων σας. Οι Τοξότες θα έχτε ευκολία να χειρίζεστε καταστάσεις. Οι Παρθένοι αποκτάτε επιτέλους μία μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία . Οι Ιχθείς γίνεστε πιο οργανωτικοί. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε απαιτήσεις από τους άλλους και από τον εαυτό σας. Οι Υδροχόοι δεν θα επιτρέψετε τίποτα να κινηθεί από την τύχη . Οι Λέοντες γίνεστε σταθερότεροι και επιβάλετε ορισμένα θέλω σας. Οι Ταύροι ξεπερνάτε ορισμένες φοβίες. Οι Σκορπιοί ετοιμάζεστε για αλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ορισμένα εμπόδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: