Thomas Cook: +22% οι κρατήσεις για Ελλάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

Thomas Cook: +22% οι κρατήσεις για Ελλάδα

Aύξηση 22% παρουσιάζει η ζήτηση για Ελλάδα στην Thomas Cook σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε ο οργανισμός για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου.

Η γενική τάση που παρατηρείται στους πελάτες του μεγάλου τουρ οπερέιτορ είναι η ιδιαίτερη προτίμηση σε ποιοτικούς προορισμούς με καλό value.
Στο σύνολο των κρατήσεων για το καλοκαίρι καταγράφεται αύξηση 11%, με βελτίωση κατά 1% στις τιμές.

Εκτός από την Ελλάδα, ισχυρή ζήτηση σημειώνουν η Βουλγαρία (+19%), η Κύπρος (+14%) και οι μακρινοί προορισμοί, ενώ παρατηρείται σημαντική ανάπτυξη στην Τουρκία. Η Ισπανία συνέχισε να έχει υψηλά επίπεδα ανάπτυξης σε αντιστοιχία με τα περυσινά.

Οι τάσεις αυτές οδήγησαν σε περιορισμό των απωλειών προ φόρων στο μισό, σε 31 εκατ. λίρες έναντι 64 εκατ. λίρες την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι και σε αύξηση 14% των εσόδων στα 2,2 δισ. λίρες.

Οι συνολικές πωλήσεις από το Ην. Βασίλειο είναι αυξημένες κατά 6% με τις μέσες τιμές να είναι σε αντιστοιχία με τις περυσινές.

Στόχος του τουρ οπερέιτορ είναι οι πωλήσεις με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, ποιοτικών διακοπών παρά η αύξηση του όγκου τους, επομένως η τιμολόγηση των τσάρτερ είναι αυξημένη κατά 7% και οι κρατήσεις κατά 1%.

Οι κρατήσεις από το Ην. Βασίλειο για το χειμώνα 2017/18 είναι αυξημένες κατά 5%, με 4% αύξηση στις τιμές, λόγω καλής ζήτησης για επώνυμα ξενοδοχεία. Μέχρι στιγμής έχει πωληθεί το 30% του συνολικού προγράμματος, σε αντιστοιχία με πέρυσι.

Photo Source: Wikimedia Commons Copyright: sailko License: CC-BY-SA

Δεν υπάρχουν σχόλια: