Survivor: «Πανικός» στο Άλσος Βεΐκου για τον ημιτελικό με Ντάνο, Μάριο και Βασάλο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

Survivor: «Πανικός» στο Άλσος Βεΐκου για τον ημιτελικό με Ντάνο, Μάριο και Βασάλο

Συμφόρηση στις εισόδους - Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και οι έλεγχοι - «Χαμός» για selfies με παίκτες που αποχώρησαν νωρίς από το παιχνίδι 


Όλα είναι έτοιμα για τον αποψινό ημιτελικό του Survivor, που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης διεκδικούν δύο θέσεις για το μεγάλο τελικό της Πέμπτης και σήμερα θα κριθεί ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

Ήδη, στο άλσος Γαλατσίου, έχει αρχίσει να προσέρχεται πολύς κόσμος, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν άδεια πρόσβασης στον χώρο που θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του παιχνιδιού. Η ασφάλεια είναι αυστηρή και παντού υπάρχουν βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή. 

Στις εισόδους επικρατεί συμφόρηση εξαιτίας της κακής οργάνωσης, ενώ οι θέσεις των δημοσιογράφων βρίσκονται στον... αέρα, καθώς άλλα έχει κανονίσει η παραγωγή και άλλα το κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μικρό χάος. 

Κάποιοι παίκτες που έφυγαν νωρίς από το παιχνίδι, εμφανίστηκαν στο άλσος Γαλατσίου και έγινε ένας μικρός... χαμός από τους θαυμαστές του παιχνιδιού, που ήθελαν αυτόγραφο και, φυσικά, selfies. 

Μετά από πέντε μήνες, όλοι οι παίκτες του Survivor θα ξανασυναντηθούν, χωρισμένοι όμως και πάλι σε δύο ομάδες. Οι τρεις του ημιτελικού θα κάτσουν στις θέσεις τους, ενώ πίσω θα υπάρχει και κόσμος, που θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό και την ψηφοφορία. Φυσικά, στο κοινό που θα παρακολουθήσει από κοντά το αποψινό Live είναι και συγγενείς των παικτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add