Survivor: Ο διάλογος του Μάριου με την παραγωγή που δεν μάθαμε ποτέ! Τι κρύβεται πίσω από την περιβόητη ένσταση του Μισθοφόρου που δεν αποκάλυψε κανείς; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 08, 2017

Survivor: Ο διάλογος του Μάριου με την παραγωγή που δεν μάθαμε ποτέ! Τι κρύβεται πίσω από την περιβόητη ένσταση του Μισθοφόρου που δεν αποκάλυψε κανείς;

Το ριάλιτι φαινόμενο έφτασε στο τέλος του για φέτος! Το Survivor έριξε αυλαία την Τετάρτη στο Άλσος Βεΐκου, όπου νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Το Survivor Πανόραμα όμως συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των τηλεθεατών τόσο με τις αποκαλύψεις του όσο και με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που βρίσκονται καθημερινά στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη!


Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Πρίαμος, ο παίκτης που διεκδίκησε μαζί με τον Ντάνο το έπαθλο των 100.000€, για να δώσει τις δικές του απαντήσεις! Εμφανίστηκε με φωνή που με δυσκολία έβγαινε και με το έπαθλο του survivor ανά χείρας!

Ο Κύπριος παίκτης μίλησε για την περιβόητη ένσταση που έκανε ο μισθοφόρος για το σκαλοπατάκι που δεν πάτησε ο Ντάνος καθώς και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Συγκεκριμένα είπε: «Πολλές φορές δεν με βόλευαν κι εμένα τα σκαλοπάτια, και τα πατούσα, και έπαιρνα πέναλτι. Δεν ξέρω ποιος και τι είπε για την ένσταση του μισθοφόρου, αυτό που έχω να πω είναι ότι έχουν κριθεί πολλά ματς στο μισό δευτερόλεπτο, σίγουρα μπορεί να κριθεί ένας αγώνας, για τον συγκεκριμένο αγώνα θα σου πω ότι εγώ είχα ρωτήσει δυο φορές αν μπορώ να πηδήξω κατευθείαν χωρίς να πατήσω το σκαλοπάτι. Μου είπαν απαγορεύεται, και για αυτό μετά έγινε ό,τι έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:




Πηγή: Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: