Survivor: Τι θα γίνει μέχρι τον τελικό; Στο άλσος Βεΐκου το Συμβούλιο! Βίντεο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017

Survivor: Τι θα γίνει μέχρι τον τελικό; Στο άλσος Βεΐκου το Συμβούλιο! Βίντεο

Από το βράδυ της Κυριακής όλα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι αγώνες, οι καλύβες και ο Άγιος Δομίνικος αποτελούν ανάμνηση.
Όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο τριήμερο που ξεκινάει από σήμερα.

Δευτέρα: Το επεισόδιο του Survivor θα έχει σκηνές που έχουν ήδη γυριστεί, αλλά η αποχώρηση θα γίνει live. Ο μισθοφόρος ή ο Κώστας Βασάλος θα φύγει απόψε μετά από ψηφοφορία.

Τρίτη: Ο ημιτελικός του Survivor. Ουσιαστικά μια νέα ψηφοφορία για να μείνουν δύο παίκτες. Μάριος και Ντάνος έχουν ήδη το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Τετάρτη: Ο Τελικός. Το επεισόδιο θα είναι Live σε στυλ... πάρτι από το Άλσος Βεϊκου. Πάλι με ψηφοφορία θα βγει ο τελικός νικητής.

Χθες ο Αγγελόπουλος κέρδισε τον αγώνα και μαζί την απευθείας πρόκριση για την ημιτελική φάση των τριών, ενώ αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και προετοιμάζονται για το αποψινό πρώτο live επεισόδιο.

Προετοιμασίες του χώρου για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor

Στο θεατράκι του Άλσους Βεΐκου, το οποίο χωρά 800 άτομα, έχει στηθεί το σκηνικό του συμβουλίου του Survivor. Ενώ γίνονται οι απαραίτητες πρόβες για το φως και τον ήχο, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor. Στις φωτογραφίες που προβλήθηκαν μάλιστα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» φαίνονται και οι σημαίες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να έχουν πάρει τη θέση τους στο σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add