Survivor τρέιλερ 3/7: Το επεισόδιο που θα μείνει στην ιστορία! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017

Survivor τρέιλερ 3/7: Το επεισόδιο που θα μείνει στην ιστορία!

Μετά την... μη αναμενόμενη αποχώρηση του Σπαλιάρα, έχουμε και άλλη! Ο ημιτελικόςτου Survivor πλησιάζει και το τρέιλερ αποδεικνύει ότι θα είναι επεισοδιακός...


Μετά την αποχώρηση του Σπαλιάρα, ποια; Σήμερα το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος θα περάσει στον ημιτελικό του Survivor. Δείτε όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ.

Το τελευταίο αγώνισμα του Survivor ήταν μία από τα ίδια. Όλα κρίθηκαν στην καλή ισορροπία των παικτών, την ταχύτητα και φυσικά την ευστοχία στον τελικό στόχο. Οι παίκτες - εκτός από τον Μάριο - καλούνταν να μεταφέρουν ένα κομμάτι ξύλου με μια ειδική κατασκευή περνώντας από διάφορα εμπόδια και φροντίζοντας να μη τους πέσει. Φτάνοντας στον τελικό στόχο έπρεπε με τα μπαλάκια που είχα στη διάθεσή τους να ρίξουν τα μικρά ξύλινα τουβλάκια που ήταν τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο σε μικρή απόσταση απέναντί τους.


Ο πιο άστοχος του χθεσινού ματς ήταν ο Κωνστανίνος Βασάλος ο οποίος και βγήκε πρώτος εκτός παιχνιδιού. Αμέσως μετά αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Αναγνωστόπουλος και Ντάνος κατέθεσαν σώμα και ψυχή όμως ο Ντάνος ήταν αυτός που τα κατάφερε στο τελευταίο αγώνισμα της χρονιάς. Έτσι, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Σπαλιάρας ήταν αυτομάτως υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο παίκτης που αποχώρησε, βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας ήταν ο Σπαλιάρας. Ο Σπαλιάρας έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε...

Μέσα από νέα ψηφοφορία τη Δευτέρα, ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει. Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Την Τετάρτη, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέα ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add