Εφαρμογή για online καφετζού από καφέ στη Θεσσαλονίκη -Greek Coffee Fortune Telling - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 29, 2017

Εφαρμογή για online καφετζού από καφέ στη Θεσσαλονίκη -Greek Coffee Fortune Telling

Εσείς απλά πιείτε τον ελληνικό καφέ σας άνετα στο σπίτι σας και ακολουθήστε όλα τα βήματα. Γυρίστε τα φλιτζάνια για 5-10 λέπτα και βγάλτε τρεις καθαρές φωτογραφίες από όλες τις πλευρές του φλιτζανίου. Συμπληρώστε το όνομα σας, το email σας στην φόρμα και ανεβάστε τις εικόνες σας.

Τέλος πατήστε το κουμπί "Αγορά". Στέλνοντας τα φλιτζάνια σας από τις 10:00 έως τις 18:00 οι απαντήσεις σας έρχονται εντός 30 λεπτών, πέρα αυτών των ωρών οι απαντήσεις σας έρχονται εντός 12 ωρών.

NEW ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ
Επικεντρώσου στα θέματα που σε απασχολούν. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί και κάνε τέσσερα συγκεκριμένα ερώτημα. 
Βγάλε φωτογραφία με τα ερωτήματα σου και στείλε τις φωτογραφίες σου όπως θα έστελνες και το φλιτζάνι σου. Σε λίγη ώρα θα έχεις τις απαντήσεις για το κάθε ερώτημα σου.
NEW ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ)

Καφεμαντεία και Χαρτομαντεία ανάλογα τι θέλετε εσείς σε ζωντανή σύνδεση (τηλεφωνική) γιατί εσείς μας το ζητήσατε !!Κάντε ακριβώς την ίδια διαδικασία όπως πριν , δηλαδή βγάλτε φωτογραφία το φλιτζάνι σας ή τις ερωτήσεις σας για την χαρτομαντεία ,απλά πάνω στίς φωτογραφίες σας γράψτε μας το τηλεφωνικό σας νούμερα.Στην επόμενη ώρα θα σας καλέσουμε εμείς χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για την πρόβλεψη σας ( η υπηρεσία δεν είναι τύπου 090ΧΧΧ..) και για να απαντήσουμε στα ερωτήματα ή τις απορίες σας σχετικά με την πρόβλεψη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία.Διάρκεια κλήσεως 15 λεπτά.Απαγορεύεται η χρήση σε άτομα κάτω των 18 ετών. Διαβάστε τους όρους χρήσεις στην σελίδα μας www.okeanos.net.gr . Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00.

Οι αγορές σας γίνονται με PayPal. 

Κατεβάστε την εφαρμογή μας για smartphons κινητά τηλέφωνα από το play store 

Δεν υπάρχουν σχόλια: