Ζώδια 15-7-2017 - Magazino1

Breaking

ad2infeed

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ζώδια 15-7-2017


Κριός

Η συνήθως υψηλή σας ενέργεια είναι λίγο ζοφερή σήμερα. Ίσως βρεθείτε να χρειαστείτε έναν υπνάκο ή να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο όταν υποτίθεται ότι εστιάζεστε στην εργασία σας. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε κάτω από την τρέχουσα επιρροή! Αφήστε το μυαλόσας να περιπλανηθεί. Πάρτε λίγη επιπλέον ξεκούραση όταν το χρειάζεστε. Απενεργοποιήστε για μια ημέρα ή δύο. Τότε μπορείτε να επιστρέψετε με πλήρη ισχύ και να δείτε και το ερωτικό πεδίο και μια επανασύνδεση .

Ταύρος

Μην εκπλαγείτε σήμερα αν φτάσετε σε απροσδόκητες αντιλήψεις για τις ελπίδεςκαι τους φόβους των ανθρώπων γύρω σας. Αυτή είναι η σημερινή επιρροή στην σχέση σας, να ανοίξετε το μυαλό σας στη γνώση και την κατανόηση που δεν βασίζονται απαραίτητα σε ψυχρά, σκληρά γεγονότα. Κινηθείτε με τη δύναμη της διαίσθησης. Και επειδή είστε από την φύση σας πρακτικό πρόσωπο, έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα: Μπορείτε να εδραιώσετε τις ιδέες σας στην πραγματική εμπειρία.

Δίδυμοι

Πολλοί άνθρωποι έχουν συναισθηματική φόρτιση σήμερα. Αλλά το έντονοσυναίσθημα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άβολα, έτσι το ένστικτό σας μπορεί να είναι να ξεγελάσετε τις ανησυχίες τους. Η ελαχιστοποίηση των συναισθημάτων σας είναι ένα άβολο όμως πράγμα - πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει! Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν ακυρώσατε τα συναισθήματα κάποιου άλλου. Αυτό θα τα κάνει να γίνουν πιο έντονα.

Καρκίνος

Όπως και πολλοί άνθρωποι, αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα. Πολλοί το βιώνουν αυτό μέσω μιας διάχυτης αίσθησης μελαγχολίας ή ανησυχίας. Αλλά ηευαισθησία σας μπορεί να είναι του τύπου που ωφελεί όλους. Μπορείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων χωρίς να χρειάζεται να τους το πείτε. Εάν κάποιος κοντά σας είναι λυπημένος ή ανήσυχος, ξέρετε ενστικτωδώς και μπορείτε να του προσφέρετε την υποστήριξή σας. Οπότε, ανοίγει ο δρόμος της επανασύνδεσης.

Λέων

Η φαντασία σας είναι πάντα ζωντανή, αλλά τώρα είναι ιδιαίτερα σας ξεγελάει ίσως. Τα όνειρά σας μπορεί να είναι πολύ έντονα και όταν είστε ξύπνιοι, είναι εύκολο να φανταστείτε για οποιοδήποτε γεγονός ή αποτέλεσμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι δύσκολο, εάν αισθάνεστε ανήσυχοι και αφήνετε τη φαντασία σας να ξεφύγει μαζί σας. Ειδικά σε θέματα σχέσεων χρειάζεται ρεαλισμός.

Παρθένος

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ευαίσθητοι σήμερα, γι 'αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τους αντιμετωπίζετε απαλά. Η κριτική μπορεί να θεωρηθεί ως προσωπική επίθεση, ακόμα κι αν δεν το εννοείτε έτσι. Κάτω από την τρέχουσα επιρροή, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να αποφύγετε ακόμη και εποικοδομητική ανατροφοδότηση και να παραμείνετε αποκλειστικά στην εκτίμηση και την ενθάρρυνση α θέλετε ν κερδίσετε έναν άνθρωπο.

Ζυγός

Ως φυσικοί ειρηνευτές, είστε ευαίσθητοι στη σύγκρουση. Και σήμερα είστε ιδιαίτερα έτσι. Πολλοί άλλοι άνθρωποι αισθάνονται λίγο ευαίσθητοι, επίσης. Έτσι, οποιαδήποτε ένταση που αναπτύσσεται μπορεί να μην είναι προφανής, αλλά θα το αισθανθείτε υπόγεια. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να εξομαλύνετε τα προβλήματα, αλλά αναγνωρίστε ότι μπορεί να μην είναι δυνατό. Υπομονή .

Σκορπιός

Σήμερα είστε αρκετά ευαίσθητοι στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Αυτό είναι καλό, γιατί τώρα, οι άλλοι άνθρωποι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι! Θα μπορούσαν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν τις συμπονετικές συμβουλές που μπορείτε να παρέχετε. Το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται καν να σας πουν πώς αισθάνονται οι άλλοι. Αυτό είναι η τέλεια επιρροή για επανασύνδεση.

Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να μπερδευτεί λίγο σήμερα. Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, βιώνετε τον κόσμο σε ένα εντελώς υποκειμενικό επίπεδο. Αυτό καθιστά δύσκολο να είστε αντικειμενικοί ή ορθολογικοί! Είναι μια υπέροχη μέρα να μείνετε κοντά στο σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα . Μια απόπειρα επανασύνδεσης θα μπορούσε να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους.

Αιγόκερως

Η σημερινή ενέργεια σβήνει στην πνευματική πλευρά της φύσης σας. Εξερευνήστε αυτό το μέρος του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να ξοδέψετε λίγο χρόνο για να πάτε στην εκκλησία ή να κάνετε μια μεγάλη βόλτα με διαλογισμό ή διάβασμα . Κάνετε ό, τι είναι πιο σημαντικό για σας. μετά μια επανασύνδεση θα είναι πιο εύκολη, ή θα σας φανεί ότι μπορείτε να προχωρήσετε στην ζωή σας.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο. Και πιθανότατα δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτό! Συνήθως αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στηναναζήτηση ιδεών παρά σε συναισθήματα. Οι πνευματικές έννοιες είναι ένα πιο άνετο θέμα για εσάς, δεδομένου ότι μπορούν να αναλυθούν και να κωδικοποιηθούν πιο εύκολα από τα ακατάστατα, παράλογα συναισθήματα. Αλλά πώς θα πλησιάσετε κάποιον άνθρωπο που σας λείπει χωρίς συναισθηματική σύνδεση;

Ιχθείς

Η πνευματική σας συνείδηση αυξάνεται σήμερα. Είναι σαν να είστε συντονισμένοι με μεγαλύτερη συχνότητα από το συνηθισμένο. Ίσως αισθανθείτε απίστευτα ευλαβικά όταν βλέπετε τον ήλιο να σπάει στα σύννεφα ή το χαμόγελο ενός μωρού με λαμπερά μάτια. Είστε απλώς πιο ανοιχτοί απ 'ότι συνήθως στα δώρα και τις ευλογίες του σύμπαντος - και αυτό λέει πολλά και για τις σχέσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

share

ad5