Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της Κυριακής - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της Κυριακής


Η επόμενη μάχη μεταξύ «Μαχητών» και «Διασήμων» θα γίνει την Κυριακή για το έπαθλο φαγητού. Ομως, επειδή οι «Διάσημοι» μετά την αποχώρηση του Μπο είναι ακόμη λιγότεροι αριθμητικά σε σύγκριση με τους «Μαχητές» και αυτό επιβαρύνει και τις δύο ομάδες καθώς στα αγωνίσματα αναγκάζονται οι παίκτες να παίζουν παραπάνω φορές.

Ομως, την Κυριακή θα συμβεί κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παιχνίδι και θα αφαιρέσει το πλεονέκτημα των Μαχητών. Δεδομένου του ότι οι Διάσημοι πλέον είναι μόνο 3, θα πρέπει οι Μαχητές υποχρεούνται να βάλουν στον πάγκο δύο από τους παίκτες τους για να αγωνιστούς τρεις εναντίον τριών. Αυτοί οι παίκτες, είναι ο Μάριος Πρίαμος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ετσι, δύο πολύ δυνατοί παίκτες, δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα της Κυριακής, ενώ θα αγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το αγώνισμα θα είναι απαιτητικό με τους παίκτες να περνούν διάφορα εμπόδια κρατώντας μία μπάλα την οποία θα σπρώχνουν.

Ομως, ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly λένε πως… η απουσία Αναγνωστόπουλου – Πρίαμου τελικά θα κοστίσει στου Μαχητές και κερδισμένοι θα βγουν οι Διάσημοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add