Survivor: Νίκη οι Μαχητές, αποχώρησε ο "Μπο" - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017

Survivor: Νίκη οι Μαχητές, αποχώρησε ο "Μπο"



Οι "Μαχητές" πήραν τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας και ο "Μπο" ήταν εκείνος που αποχώρησε αφήνοντας τους "Διάσημους" με τρεις παίκτες. Πανηγύρισε ο Σπαλιάρας στην αποχώρηση του.

Την πρώτη αποχώρηση μετά την 24ωρη ψηφοφορία είχαμε στο Survivor. Έπειτα από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα που συνδύαζε δύναμη, αντοχή και δεξιοτεχνία η ασυλία κατέληξε στους "Μαχητές".


Η αναμέτρηση ήταν για μία ακόμα φορά αμφίρροπη και κρίθηκε στο τέλος.

Οι "Μαχητές" ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με τους "Διάσημους" να μην εγκαταλείπουν και να το παλεύουν μέχρι το τέλος. Οι ¨Μαχητές" ήταν μπροστά στο σκορ με δύο νίκες και προηγήθηκαν με 9-7. Ο Αγγελόπουλος κατάφερε να μειώσει σε 9-8, αλλά η Σάρα νίκη την Βαλαβάνη και κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της.

Έτσι, οι "Διάσημοι" οδηγήθηκαν στον αγώνα ατομικής ασυλίας. Εκεί νικητής ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία και δεν ήταν υποψήφιος για αποχώρηση. Στο "συμβούλιο του νησιού" οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες στην ομάδα των "Διάσημων" κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι.

Έπειτα από την ψηφοφορία εκείνοι που βγήκαν υποψήφιοι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον "Μπο", ενώ χωρίς να χρειαστεί να προτείνει κάποιον ο Γιώργος Αγγελόπουλος προστέθηκε και ο Γιώργος Χρανιώτης στους υποψήφιους αφού δεν υπήρχε άλλος παίκτης. Σ

ύμφωνα με τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας εκείνος που πήρε τις λιγότερες ψήφους ήταν ο "Μπο" ο οποίος αποχώρησε από το Survivor. Μάλιστα, μόλις ακούστηκε το όνομα του "Μπο" ο Γιάννης Σπαλιάρας πανηγύρισε κλείνοντας και το μάτι στον Κώστα Αναγνωστόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: