Survivor: Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα το παιχνίδι - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

Survivor: Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα το παιχνίδι

Νέα ανατροπή στο Survivor, με τον κόσμο να καλείται για 24 ώρες να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη, φτάνοντάς τον μέχρι και τα ημιτελικά του παιχνιδιού! Τι θα γίνει από εδώ και πέρα...


Το Survivor είναι γνωστό εδώ και χρόνια, για όσους το ξέρουν πολύ καλά, πως είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι σε θέμα ανατροπών! Ήδη φέτος έχουμε δει πολλές, όμως την Κυριακή ζήσαμε ακόμα μία. Από την περασμένη Τετάρτη, ήταν γνωστό πως το παιχνίδι άλλαζε. Ο Σάκης Τανιμανίδης, είχε ενημερώσει παίκτες και κοινό πως θα γίνει μια μεγάλη (24ωρη) ψηφοφορία όπου ο κόσμος θα επιλέξει τον αγαπημένο του παίκτη.


Στο ειδικό συμβούλιο του νησιού που πραγματοποιήθηκε και είδαμε το βράδυ της Κυριακής, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε και τις άλλες αλλαγές. Μεταξύ αυτών ο τρόπος αποχώρησης. Όπως είπε ο Τανιμανίδης, με σκοπό το παιχνίδι να... τρέξει ώστε να φτάσουμε στο τέλος του μήνα στον τελικό, ο τρόπος αποχώρησης θα είναι διαφορετικός. Από αυτή την μεγάλη ψηφοφορία, λοιπόν, θα προκύψει από το 1 έως το 9 μια κατάταξη με τους παίκτες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό όποιος βγει πρώτος σε ψήφους, θα είναι από... αύριο στα ημιτελικά!

Πως προκύπτει αυτό; Πολύ απλά, στο επόμενο συμβούλιο του νησιού, η ηττημένη ομάδα θα κληθεί να βγάλει δύο υποψήφιους. Στο υποθετικό σενάριο, ότι αυτοί θα είναι ο Σπαλιάρας και ο Μάριος και επίσης στο υποθετικό σενάριο πως ο πρώτος έχει βγει δεύτερος από την ψηφοφορία του κοινού και ο δεύτερος τρίτος, τότε αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι ο Μάριος! Αυτό θα γίνεται για τις επόμενες πέντε αποχωρήσεις, κάτι που σημαίνει πως θα φτάσουμε μέχρι τους τέσσερις με αυτόν τον τρόπο. Εκεί, το παιχνίδι θα αλλάξει και πάλι... Μετά από αυτό και με την απλή λογική, πως ο πρώτος είναι... πρώτος, με όποιον και αν βγει απέναντι θα παραμείνει στο παιχνίδι και θα φτάσει άνετα μέχρι τα ημιτελικά!

Εσείς δείτε παρακάτω πως μπορείτε να στηρίξετε τον αγαπημένο σας παίκτη, αλλά και την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add