Survivor : Όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής ημιτελικού και τελικού - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Survivor : Όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής ημιτελικού και τελικού

Πολλοί απόρησαν χθες με την τελευταία -πιθανώς- ανατροπή στο Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν την ασυλία από τα δύο αγωνίσματα που ακολουθούν θα μεταβούν απευθείας στον ημιτελικό του παιχνιδιού.

Από τους εναπομείναντες τρεις, θα αποχωρήσει ένας από την 24ωρη ψηφοφορία που είχε πραγματοποιηθεί πριν μερικές εβδομάδες. Ωστόσο άξιο αναφοράς είναι πως στον ημιτελικό θα υπάρχουν τρεις παίκτες.
Τι θα συμβεί λοιπόν με τους υπόλοιπους δύο που θα παραμείνουν στο παιχνίδι; Πολλοί έκαναν λόγο για διπλή αποχώρηση, ενώ τα σενάρια δεν είχαν τέλος για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί η εν λόγω τριάδα.

Σήμερα λοιπόν η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το Survivor Πανόραμα αποκάλυψε τον τρόπο που θα καταλήξουν τρεις στον ημιτελικό, αλλά και το πώς θα γίνει ο μεγάλος τελικός της επόμενης εβδομάδας.

«Οι δύο που δεν έχουν πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό μέσω του παιχνιδιού της ασυλίας, θα τεθούν στη διάθεση της δικής σας τη Δευτέρα. Το επεισόδιο της Δευτέρας θα έχει μία έκπληξη… Την Τρίτη λοιπόν, οι τρεις αυτοί θα μπουν με νέα ψηφοφορία στη διαθεσιμότητα του κοινού, από όπου θα αποχωρήσει ένας. Την Τετάρτη οι δύο θα πάνε τον τελικό που μέσω ψηφοφορίας θα αποφασίσει το κοινό για το νικητή του Survivor», εξήγησε αναλυτικά η παρουσιάστρια.
Πηγή: peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: