Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - η μεγάλη ανατροπή - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - η μεγάλη ανατροπή


«Καλώς ορίσατε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα του φετινού Survivor. Οι δύο από εσάς που θα έχουν κερδίσει την ασυλία, θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού», λέει στο τρέιλερ ο Σάκης Τανιμανίδης. «Δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι. Έχουμε φυσικά και κάποια επιπλέον δωράκια. Οι δύο νικητές θα πετάξετε τις επόμενες ημέρες για Κούβα».


Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε

Αυτή την αποχώρηση σίγουρα δεν την περίμενε κανείς, αφού ο παίκτης που φέρεται να αποχωρεί απόψε είναι από τους πιο δημοφιλείς στο παιχνίδι. Μάλιστα, φεύγοντας είναι τόσο στενοχωρημένος πυ αρνείται να χαιρετήσει τον Ντάνο. 
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το πρωί και παίζουν στα κανάλια, ο Ντάνος κατακτά μια από τις δύο ασυλίες και βγάζει υποψήφιο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Και εκεί έρχεται η ανατροπή, αφού οι δύο υποψήφιοι θα είναι Σπαλιάρας και Αναγνωστόπουλος και τελικά ο Σπαλιάρας θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, φέρεται να αποχωρεί απόψε από το Survivor, ενώ ο Σπαλιάρας αποδεικνύει ότι είναι πολύ δημοφιλής στο κοινό και έχει συγκεντρώσει πολλές ψήφους που τελικά τον κρατάνε στο παιχνίδι και τον στέλνουν στον ημιτελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add