Survivor: Ο κακός χαμός στα social media για Χανταμπάκη! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

Survivor: Ο κακός χαμός στα social media για Χανταμπάκη!



Φαίνεται πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα του στη συνείδηση του κόσμου που τον έχει βάλει στη λίστα των πιο μισητών παικτών ριάλιτι. Με τη συνέντευξή του στην εκπομπή Survivor Panorama κατάφερε μια ακόμα φορά να εξαγριώσει τον κόσμο που στράφηκε εναντίον του για την παρουσία του στο Survivor.


Ο Στέλιος Χανταμπάκης εμφανίστηκε δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από το Survivor στην εκπομπή Survivor Panorama και κατάφερε να στρέψει ξανά το φανατικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης εναντίον του. Η αμηχανία και ο εκνευρισμός του ήταν εμφανής στη διάρκεια της εκπομπής, με την Ελεονώρα Μελέτη να τον στριμώχνει για την περιβόητη κλίκα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

"Στην πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor, που δεν έπαιξε ποτέ είχαμε ξανασυζητήσει για την κλίκα. Είχαμε ξεκινήσει μια κουβέντα που διακόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Σου πέταγα λέξεις όπως η "κλίκα" και μου έλεγες ποια είναι η κλίκα. Ήθελες λίγο χρόνο να προσαρμοστείς και να δεις τι έχει γίνει", σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

"Δεν ήθελα καθόλου χρόνο. Ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία. Από τι στιγμή που καλούμαστε σε κάτι το οποίο μου καταλογίζεται όπως η κλίκα και χίλια δυο πράγματα που συζητήσαμε. Ήθελα στοιχεία. Ήθελα να μου δείξεις και τις "κακές" στιγμές που καθοδηγώ έναν άνθρωπο, που τον χρησιμοποιώ, που γίνομαι χειριστικός. Σου είπα δείξ΄τα μου και να ζητήσω συγγνώμη" της απάντησε από την πλευρά του ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Στέλιο Χανταμπάκη υπήρχε ένταση από την αρχή της συνέντευξης, με την παρουσιάστρια στο παρελθόν να του στέλνει... χαιρετίσματα μέσω άλλου παίκτη του Survivor, καθώς είχε επιλέξει να μην πάει στην εκπομπή μετά την πρώτη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Η στάση του και οι απαντήσεις για την περιβόητη κλίκα, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου φάνηκε να εξοργίζουν για μια ακόμα φορά το φανατικό κοινό του Survivorπου εξέφρασε για μια ακόμα φορά τη δυσαρέσκειά του για τον παρουσιαστή στα social media.

δειτε τα σχολια: http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add