Τα Cellier φέρνουν το υπέροχο Νatureo! Το πρώτο κρασί χωρίς...αλκοόλ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιουνίου 11, 2017

Τα Cellier φέρνουν το υπέροχο Νatureo! Το πρώτο κρασί χωρίς...αλκοόλ


Για ακόμη μία φορά τα Cellier μας φέρνουν κοντά στην απόλαυση με μία νέα ιδέα. Ανακαλύψτε το κρασί χωρίς αλκοόλ!

Πάντα με νέες ιδέες και αφίξεις νέων προιόντων μας εκπλήσσει το brand Cellier.

Tο οινοποιείο που ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το πιο αναγνωρίσιμο και θαυμαστό του κόσμου, έχει επενδύσει τεράστια ποσά τα τελευταία χρονιά, για μια ριζοσπαστική τεχνολογία οινοποίησης, που πολύ απλά ... δίνει υπέροχα κρασιά χωρίς αλκοόλ!

Η οικογένεια των Cellier, γίνεται συχνά αποδέκτης ερωτήσεων που αν και φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους, έχουν όλες έναν κοινό παρονομαστή:
Τι κάνω όταν σε μια νυχτερινή έξοδο είμαι ο οδηγός της παρέας μου;
Στην οικογένεια έχουμε χαρές: η γυναίκα μου είναι έγκυος (ή θηλάζει) ! Θα πίνω μόνος το κρασί μου, ή υπάρχει λύση;
Να, ξέρετε, είμαι σε αυστηρή δίαιτα, μιας και πλησιάζει η πρώτη μου εμφάνιση στην παραλία, και θα αποφύγω το αλκοόλ!
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πιώ μαζί σας. Παίρνω αντιβίωση.
Άστα ... παρασυρθήκαμε εχθές στο σπίτι με τους φίλους, και ήπιαμε λίγο παραπάνω. Αν και θέλω πολύ να συνοδεύσω το σημερινό φαγητό με ένα ωραίο κρασί, λέω να το αποφύγω!

Η λύση ήρθε με τη δημιουργία της μοναδικής νέας σειράς Natureo.

Ο Torres πάντα αποτελούσε μια οικογενειακή και πλήρως οικολογικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, (έχοντας κατά νου το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, ο Torres συνέχισε την επένδυση στα σχετικά προγράμματα για έβδομο συνεχή χρόνο, έτσι ώστε να κάνει ό,τι καλύτερο για να ελαχιστοποιήσει την συμβολή του στην κλιματική αλλαγή) που δεν θα μπορούσε παρά να τον απασχολεί στο μέγιστο βαθμό η υπεύθυνη κατανάλωση. Τέσσερα χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική του ομάδα, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος (φυγοκέντριση) χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του κρασιού, δίνοντας στον καταναλωτή που δεν επιθυμεί ή δεν πρέπει να πιεί αλκοόλ, την δυνατότητα να το πράξει, απολαμβάνοντας όλα τα γευστικά και αρωματικά στοιχεία του κρασιού, χωρίς να πρέπει να λείψει από την αγαπημένη του παρέα και τους φίλους.

Η σειρά Natureo περιλαμβάνει τρία κρασιά με αμελητέο αλκοολικό τίτλο 0,5% και με λιγότερες από τις μισές θερμίδες ενός συνήθους κρασιού με αλκοόλη 13%:

Miguel Torres Natureo – Λευκό: Τα σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο από την Καταλονία, συλλέγονται πριν από την ωρίμανσή τους για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα. Μοσχάτα αρώματα λευκών φρούτων, εσπεριδοειδών και λουλουδιών γεμίζουν το ποτήρι μας, ενώ παράλληλα μια ελαφριά, λεμονάτη επίγευση με δροσερή οξύτητα "δένει" το κρασί. Συνδυάστε το με τηγανητά λαχανικά, ελαφριά τυριά και θαλασσινά, σαλάτες, και φυσικά μόνο του ως απεριτίφ.

Miguel Torres Natureo – Ροζέ: Εδώ η πρώτη ύλη είναι το Cabernet Sauvignon και το Syrah που δίνουν ένα απαλό, και επιτρέψτε μας, sexy κερασί χρώμα. Στο ποτήρι, η μύτη είναι μέτριας έντασης με φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους και αρώματα γλυκόριζας. Στο στόμα είναι ελαφρύ, δροσερό και ευχάριστο. Ιδανικό για όλα τα Ελληνικά καλοκαιρινά λαδερά, για τα παραδοσιακά γεμιστά, μια παέλια από την πατρίδα του, αλλά και μόνο του ως απεριτίφ.

Miguel Torres Natureo – Ερυθρό: Η ερυθρή εκδοχή χρησιμοποιεί σταφύλια από Syrah για να δώσει ένα κρασί με βαθύ ρουμπινί χρώμα, και μέτριας έντασης μύτη από κόκκινα και μαύρα φρούτα, με ανθικές νότες, ενώ το στόμα είναι ημίξηρο και λιπαρό με πλούσια φρουτώδη επίγευση. Θα συνοδεύσει πολύ όμορφα τα καλοκαιρινά κόκκινα φρούτα όπως κεράσια και φράουλες, και θα κάνει καλή παρέα σε όσους προτιμάνε τα γεμιστά με κιμά, ή θέλουν να απολαύσουν μια παραδοσιακή μακαρονάδα με σάλτσα.

Η τεχνογνωσία δεκαετιών και η προσήλωση στην ποιότητα μεταλαμπαδεύτηκαν από γενιά σε γενιά στο κορυφαίο brand Cellier. Η σειρά Natureo μπαίνει τώρα στη μεγάλη οικογένεiα για να προσφέρει και πάλι την απόλαυση. Αυτή τη φορά θα τη βρείτε χωρίς αλκόολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: