Αννα Παναγιωτοπούλου: Με την Νένα Μεντή και την Μίνα Αδαμάκη δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Αννα Παναγιωτοπούλου: Με την Νένα Μεντή και την Μίνα Αδαμάκη δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια

Για την εποχή της μεγάλης επιτυχίας των «Τριών Χάριτων» και τις σχέσεις της με τις συμπρωταγωνίστριες της τότε, μίλησε η Αννα Παναγιωτοπούλου.

Οπως δήλωσε στο περιοδικό «Down Town», η ηθοποιός δεν κρατά επαφή με ούτε με τη Νένα Μεντή, ούτε με τη Μίνα Αδαμάκη, παρότι τις είδαμε πρόσφατα σε σειρά διαφημίσεων.

Διαβάστε την συνέντευξη της ηθοποιού:

Μεγάλο κύμα δημοσιότητας εκείνη την εποχή!

«Μπα, καθόλου. Με αναγνώριζαν μόνο από τη φωνή. Αυτό το γλίτωσα».

Και μετά ήρθαν οι Τρεις Χάριτες.

Εκεί δεν το γλίτωσα. Μια φορά είχε γίνει το εξής αστείο: ήμασταν με τη Μεντή και έναν φίλο μας άσχετο με το επάγγελμα. Μπαίνουμε σε ταξί, μπροστά ο φίλος μας και πίσω εμείς. Και λέει ο ταξιτζής: «Εσάς σας γνωρίζω, οι κοπέλες πίσω ηθοποιοί είναι και αυτές;» Πέσαμε κάτω από τα γέλια. Ήταν μια εποχή που τότε δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. όλη η Ελλάδα έβλεπε φανατικά το σίριαλ. Το έζησα, αλλά ήταν εφιαλτικό.

Επίσης, φέτος έγινε η επανένωση με τις Τρεις Χάριτες για μια διαφήμιση.

«Ηταν πολύ ωραία. Με τα παιδιά (σ.σ. τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου) μιλάμε, δεν έχουμε κόψει επαφή. Με τη Νένα Μεντή δεν έχω καθόλου σχέση εδώ και κάποια χρόνια, αλλά ούτε και με τη Μίνα Αδαμάκη. Τη Μίνα την αγαπώ πάρα πολύ, μας δένουν πολλά. Αλλά παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε τα πήγαμε όλοι μια χαρά στο γύρισμα και βγήκε και μια ωραία διαφήμιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: