Έσωσε την φίλη του και παλεύει αυτός με τον θάνατο. Έκκληση ζωής για τον Σαράντη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Έσωσε την φίλη του και παλεύει αυτός με τον θάνατο. Έκκληση ζωής για τον Σαράντη


Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για τον νεαρό Σαράντη Σώρρο, αφού η βραδινή έξοδος με την παρέα του την προηγούμενη Κυριακή 11/6 λίγο έλειψε να του στοιχήσει την ίδια του την ζωή. Συγκεκριμένα ο νεαρός δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ και για αυτό ακριβώς τον λόγο προσφέρθηκε να μεταφέρει φίλη του στο σπίτι της.
Αφού την άφησε, κατά την επιστροφή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γύρω στις 5:30 – 6:00 το πρωί το όχημα του συγκρούστηκε σφοδρά σε πάσσαλο της ΔΕΗ. Ο 25χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και για την μεταφορά του στον νοσοκομείο επιστρατεύτηκε ελικόπτερο όπου τον παρέλαβε από την περιοχή Φάρος της Αίγινας όπου και έγινε το τροχαίο.

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Λατσείου Κέντρου Εγκαυμάτων του Θριάσιου. Ο Σαράντης τώρα χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος γνωστοποίησε την ανάγκη του για αίμα. Διαβάστε την δημοσίευση: Οι ευχές όλων σας πιάνουν τόπο. Ο Σαράντης μας θα χρειαστεί αίμα. Από αύριο και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο σε όλη την Ελλάδα μπορείτε να δώσετε αιμα με τα στοιχεία: Σώρρος Σαράντης ΜΕΘ Λατσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add