ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ: 16 σκονάκια για τέλειες αντιγραφές... - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ: 16 σκονάκια για τέλειες αντιγραφές...

1. Χαράζετε επάνω σε ένα στυλό (κατά προτίμηση Bic) με την άκρη ενός διαβήτη οτιδήποτε σας είναι δύσκολο να μάθετε. Με τον τρόπο αυτό συμπληρώνετε σωστά την κόλλα σας αντιγράφοντας από το στυλό σας.
2. Προμηθευτείτε λευκά αυτοκόλλητα χαρτάκια τα οποία μπορείτε να κολλήσετε κάτω από τη φούστα, από το πουκάμισο, από το πουλόβερ, μέσα από το μανίκι κτλ.

3. Αγοράστε ένα μικρό μπουκαλάκι νερό και χαράξτε επάνω τα SOS θέματα με την άκρη του διαβήτη. Τοποθετήστε το κατά τη διάρκεια των εξετάσεων πάνω στο θρανίο σας. Καλή αντιγραφή!

4. Φορέστε τιράντες. Συμπληρώστε στο εσωτερικό τους τα δύσκολα θέματα και απολαύστε την αντιγραφή σας.

5. Η σόλα του παπουτσιού σας χωράει κατεβατά ολόκληρα. Με ένα λεπτό μαρκαδοράκι μπορείτε να κάνετε θαύματα. Καθήστε σταυροπόδι για να κάνετε πιο εύκολη την αντιγραφή.

6. Οι μίνι αριθμομηχανές τελευταίας τεχνολογίας έχουν μεγάλη χωρητικότητα στη μνήμη. Περάστε μέσα θεωρίες μαθηματικών, φυσικής και χημείας.
7. Η ζώνη του παντελονιού σας. Κολλήστε επάνω αυτοκόλλητα ή γράψτε με λεπτό μαρκαδοράκι.

8. Το ρολόι σας. Αν και δεν είναι κατάλληλο για πολλά, τουλάχιστον γράψτε δυο-τρεις τύπους που σας είναι αδύνατον να μάθετε.

9. Συμπληρώστε την κόλλα σας προτού μπείτε για εξετάσεις. Προσοχή όμως, αυτή η μέθοδος είναι για τους πολύ τολμηρούς.

10. Βάλτε γάζες στο χέρι σας. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων θα ξετυλίγετε τη γάζα και άνετα θα αντιγράφετε τα θέματά σας.
11. Βγάλτε σε μικρές φωτοτυπίες τις SOS σελίδες του βιβλίου σας. Να τα έχετε στην τσέπη σας, στο παπούτσι σας ή όπου αλλού σας εξυπηρετεί. Ζητήστε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων να επισκεφθείτε την τουαλέτα.
12. Η πλάτη του μπροστινού σας μπορεί να κάνει θαύματα...

13. Προτού αρχίσουν οι εξετάσεις μπείτε μία ώρα νωρίτερα στην αίθουσα και γράψτε πάνω στο θρανίο όπου θα καθόσαστε τα SOS θέματα. Προσοχή μη σας αλλάξουν θέση!
14. Γράψτε στο κάτω μέρος της καρέκλας σας (και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μεριμνήσετε από νωρίς). Ανοίγοντας τα πόδια σας αντιγράφετε τις σωστές απαντήσεις. Και πάλι προσοχή μη σας αλλάξουν θέση!

15. Ενα απαραίτητο αξεσουάρ είναι μια συσκευή walkman ­ κατά προτίμηση η μικρότερη που υπάρχει στην αγορά. Τοποθετείτε ένα μικρό ακουστικό στο ένα αφτί και αντιγράφετε αυτά που έχετε μαγνητοφωνήσει. Προσοχή, για να μη φαίνεται στα μάτια των καθηγητών το ακουστικό, πρέπει να έχετε απαραιτήτως μακρύ μαλλί, άρα η μέθοδος αυτή ενδείκνυται μόνο για μακρυμάλληδες μαθητές.

16. Το κινητό τηλέφωνο την περίοδο των εξετάσεων μπορεί να κάνει θαύματα! Προμηθευτείτε ένα hands-free, βάλτε το στο αφτάκι σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν τη δουλειά για σας. Δυστυχώς όμως και σε αυτή την περίπτωση το μακρύ μαλλί έχει τον πρώτο λόγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: