Αυτή είναι η πιο σεξουαλική πόλη του κόσμου - Σε ποια θέση είναι η Αθήνα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017

Αυτή είναι η πιο σεξουαλική πόλη του κόσμου - Σε ποια θέση είναι η Αθήνα

Η έρευνα του διεθνούς ερωτικού app store Lazeeva αποκαλύπτει τις 100 πιο σεξουαλικές χώρες. Στη μελέτη συμμετείχαν περισσότεροι από 450.000 άνθρωποι ηλικίας 18-70 ετών από 200 χώρες. Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες: Με ζώα μιμούνται το βάρος από τα γυναικεία στήθηΣχετικα5 άρθρα

Οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν είναι σεξουαλικά ενεργοί, αν νιώθουν ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή, αν και πόσο συχνά χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα, πόσο πορνό παρακολουθούν και τι αναζητούν συνήθως, πού διασκεδάζουν, αν επισκέπτονται swingers clubs, την χρήση αντισύλληψης, το πόσο φιλικές είναι οι πόλεις απέναντι στα δικαιώματα της κοινότητας LGBTQI+ αλλά και την ισότητα των φύλων. 

Οι απαντήσεις συνδυάστηκαν με πληροφορίες από εκθέσεις των Τμημάτων Υγείας των χωρών, της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Υγείας του ΟΗΕ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. 

Στην κορυφή της λίστας των πιο σεξουαλικών πόλεων βρίσκεται το Παρίσι με συνολική βαθμολογία 86.5. Στη δεύτερη θέση το Ρίο Ντε Τζανέιρο με 86.15, με την τριάδα να κλείνει το 84. 

Η Αθήνα βρίσκεται χαμηλά και στην 88η θέση, αν και η βαθμολογία στην κατηγορία «σεξουαλικά ενεργοί» ανέρχεται σε 8.2. Οι Αθηναίοι μπορεί να το το «έχουν» αυτό το κομμάτι, ωστόσο, το «χάνουν» στην ικανοποίηση που βρίσκεται μόλις στο 2.7. 

Αναλυτικότερα, τα ποσοστά της Αθήνας: 

Σεξουαλικά ενεργοί: 8.2 
Πειραματισμός στο σεξ: 1.8 
Σεξουαλική ικανοποίηση: 2.7 Χρήση Sex Toys: 1.7 
Παρακολούθηση πορνό: 2.7 
Ψυχαγωγία ενηλίκων: 6.1
Swingers: 6.3 
Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 0.7 
Φιλικότητα προς LGBT: 0.6 
Κορυφαία αναζήτηση πορνό: 0.9 Σύνολο: 31.7 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add