Κομοτηνή: Άγριος ξυλοδαρμός φοιτήτριας από συμφοιτητές της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

Κομοτηνή: Άγριος ξυλοδαρμός φοιτήτριας από συμφοιτητές της

Σοκαρισμένη είναι τόσο η πανεπιστημιακή κοινότητα όσο και η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής από την είδηση του άγριου ξυλοδαρμού φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ από συμφοιτητές της στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες της φοιτήτριας που έπεσε θύμα bullying το περιστατικό ξεκίνησε από μία ασήμαντη αφορμή.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο της Σχολής η φοιτήτρια δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση για τα νύχια της και όταν ζήτησε το λόγο για αυτή την παρατήρηση, όπως καταγγέλλει, ακολούθησαν τα χειρότερα. Όπως κατήγγειλε η σπουδάστρια, την έσπρωξαν, την έριξαν στο πάτωμα και άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Η κοπέλα αφού βρήκε τις αισθήσεις της, πήρε τηλέφωνο στα επείγοντα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύθηκε για τρεις ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.
Αίσθηση προκαλεί ωστόσο η στάση καθηγητή του σχολή που φέρεται να προσπάθησε να μην δώσει έκταση στο θέμα για να μην σπιλώσει την εικόνα της σχολής.
Η φοιτήτρια πάντως, κατήγγειλε τον εκφοβισμό που δέχτηκε και τον άγριο ξυλοδαρμό με την υπόθεση πλέον να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: