6 τροφές για γρήγορο και φυσικό μαύρισμα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017

6 τροφές για γρήγορο και φυσικό μαύρισμα

Αντί να κάθεστε με τις ώρες στον ήλιο, προσπαθώντας να επιτύχετε το πολυπόθητο μαύρισμα, ανοίξτε το ψυγείο σας! Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το ομοιόμορφο μαύρισμα σχετίζεται με τις τροφές που καταναλώνετε!

Δείτε ποιες είναι οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να μαυρίσετε:
  • Πράσινο τσάι
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το πράσινο τσάι, το τσάι του βουνού, το φασκόμηλο αντιδρούν στα δυσμενή αποτελέσματα της UV ακτινοβολίας στο δέρμα. Σας προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB, λόγω των πολυφαινολών και του αντιοξειδωτικού τους περιεχόμενου.
  • Καρότα
Περιέχουν 87% νερό, μεγάλες ποσότητες σε β-καροτένιο. Ενυδατώνουν το δέρμα και σας βοηθούν να μαυρίσετε ομοιόμορφα.
  • Βερίκοκα
Είναι πλούσια σε β-καροτένιο και λυκοπένιο. Βοηθούν τόσο στην ενίσχυση του μαυρίσματος όσο και στην αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού και του δέρματος.
  • Ξηροί καρποί
Τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι τροφές που ενισχύουν την παραγωγή μελανίνης στο σώμα. Η ουσία που τους προσδίδει αυτή την ιδιότητα είναι η τυροσίνη, που μπορούμε να βρούμε και στο σουσάμι.
  • Σκούρα πράσινα λαχανικά
Το μπρόκολο, το σπανάκι και το σπαράγγι είναι τα τρια λαχανικά που βοηθούν σημαντικά στην παραγωγή μελανίνης.
  • Στρείδια
Ο χαλκός αποτελεί απαραίτητο συστατικό για το μαύρισμα, καθώς συμβάλλει στην παραγωγή της μελανίνης και της ελαστίνης (πρωτεΐνη του δέρματος). Υπάρχει στα στρείδια, τα οστρακόδερμα, στο συκώτι, καθώς και στα μανιτάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: