22) ΚΡΥΣΤΑΛ - Τα παραδοσιακά αναψυκτικά της Λέσβου - Magazino1

Breaking

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

5 Ιουνίου 2017

22) ΚΡΥΣΤΑΛ - Τα παραδοσιακά αναψυκτικά της Λέσβου


Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από τον Ελευθέριο Συκά το 1971 στον Πολυχνίτο και έδωσε τη δροσιά του στον κόσμο . Ένα παραδοσιακό αναψυκτικό που απευθύνθηκε στη περιοχή Πολιχνίτου αρχικά και σε ολόκληρο το νησί αργότερα. Η ιδιαίτερη γεύση του , τα καθαρά υλικά του έδωσαν κάτι το διαφορετικό και ξεχώρισε παραμένοντας το μόνο τοπικό αναψυκτικό που παράγετε στη Λέσβο. Η συνταγή εξελίχθηκε , διακρίθηκε στον ξένο ανταγωνισμό και παρέμεινε αγέρωχο. Το 2010 έγινε νέο εργοστάσιο παραγωγής των αναψυκτικών και πλήρης ανανέωση στην τυποποίηση του προϊόντος. Έτσι που στέκετε ιδιαίτερα καλά στον πολυεθνικό και όχι μόνο ανταγωνισμό. Με τάσεις να ξεπεραστούν τα όρια της Λέσβου γίνετε σταδιακή αύξηση της παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: