Στην κυκλοφορία σήμερα ο ανισόπεδος κόμβος Κ16 στη Θεσσαλονίκη - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ορίσατε!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Στην κυκλοφορία σήμερα ο ανισόπεδος κόμβος Κ16 στη ΘεσσαλονίκηΠαραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία ο Ανισόπεδος Κόμβος Κ16 (κόμβος Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης), που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά και συγκοινωνιακά έργα, με προϋπολογισμό 52,6 εκ. ευρώ και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Την παράδοση του κόμβου θα κάνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στις 11 το πρωί.

Η τελετή παράδοσης του Κ16 στην κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης με την οδό Πόντου, όπου θα δοθούν και αναλυτικά στοιχεία για την κατασκευή ενός από τα σημαντικότερα έργα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας και ενός από τους μεγαλύτερους ανισόπεδους κόμβους της χώρας.

Αναλυτικά και ανά κατεύθυνση το σημείο συνάντησης με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ είναι:

- Με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα από τον ΠΑΘΕ, ακολουθείται ο δρόμος που οδηγεί στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
- Με κατεύθυνση από Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο σημείο που τέμνεται η Εσωτερική Περιφερειακή Οδός με την οδό Πόντου.
- Με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΘΕ, ακολουθείται η έξοδος προς την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα νέα για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr

(φωτογραφία αρχείου)Πηγή: newsbeast.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: