Το Παιδικό Σαμπουάν Δεν Είναι Μόνο Για Μωρά. Εδώ Είναι 10 Εκπληκτικές Χρήσεις Του! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017

Το Παιδικό Σαμπουάν Δεν Είναι Μόνο Για Μωρά. Εδώ Είναι 10 Εκπληκτικές Χρήσεις Του!

Το παιδικό σαμπουάν είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο προϊόν και επειδή είναι τόσο ήπιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς, για τους οποίους τα συνηθισμένα σαμπουάν είναι πολύ σκληρά.

Το Livestrong εξηγεί ότι τα περισσότερα σαμπουάν για ενηλίκους περιέχουν λαουρυλοθειϊκό νάτριο, ενώ τα σαμπουάν για βρέφη έχουν αμφοτερικά επιφανειοδραστικά που είναι πολύ λιγότερο σκληροί παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι το παιδικό σαμπουάν δεν προκαλεί ξηρότητα στα μαλλιά και το δέρμα, και είναι ασφαλές για μια μεγάλη σειρά χρήσεων.

Όταν σκεφτείτε πόσο εύκολα είναι διαθέσιμο και σχετικά φθηνό ένα παιδικό σαμπουάν, θα έχετε πάντα ένα μπουκάλι στο μπάνιο σας! Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε 10 εκπληκτικούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσετε.

1) Περιποιηθείτε Τα Πόδια Σας. Πριν πάτε για ύπνο, απλώστε μια μικρή ποσότητα παιδικού σαμπουάν στα πόδια σας και στη συνέχεια φορέστε ένα ζευγάρι μακριές κάλτσες. Σύμφωνα με το Popsugar, θα ξυπνήσετε με απαλό και φρέσκο δέρμα!

2) Κάντε Τα Δερμάτινα Να Λάμψουν. Αυτό ισχύει για το δερμάτινο πορτοφόλι σας, τα παπούτσια σας ή ακόμα και τον καναπέ σας. Βάλτε μια μικρή ποσότητα παιδικού σαμπουάν σε ένα καθαρό, μαλακό πανί και τρίψτε απαλά το δέρμα. Η Huffington Post εξηγεί ότι το βρεφικό σαμπουάν περιέχει ήπιες καθαριστικές και ενυδατικές ιδιότητες, γι’αυτό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την περιποίηση των δερμάτινων αντικειμένων σας.

3) Καθαρίστε Τα Πινέλα Του Μακιγιάζ. Το Popsugar συνιστά να αναμείξετε μία μόνο σταγόνα βρεφικού σαμπουάν με λίγο νερό και να τρίψετε απαλά τις τρίχες των πινέλων. Ξεπλύνετε καλά και τώρα θα έχετε καθαρά πινέλα χωρίς μικρόβια.

4) …και Καθαρίστε Το Πρόσωπό Σας. Εάν μπορεί να αφαιρέσει το μακιγιάζ από τα πινέλα, μπορεί φυσικά να δράσει εξίσου καλά στο πρόσωπό σας! Η απαλή του φόρμουλα δεν θα τσούξει τα μάτια σας, γι’αυτό είναι ιδανικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ ματιών. Απλά βρέξτε με λίγο νερό ένα κομμάτι βαμβάκι, προσθέστε μία σταγόνα βρεφικού σαμπουάν και στη συνέχεια σκουπίστε απαλά τα μάτια σας.

5) Σαμπουάν Για Τα Κατοικίδιά Σας. Πολλά σκυλιά έχουν ευαίσθητο δέρμα και αντιδρούν άσχημα στα κοινά σαμπουάν. Αντί να αγοράζετε ακριβά σαμπουάν ειδικά για κατοικίδια, η Huffington Post συνιστά να δοκιμάσετε πρώτα το παιδικό σαμπουάν. Δεν προκαλεί δάκρυα και είναι απαλό για το δέρμα.

6) Αφαιρεί Τα Χάνζαπλαστ Ανώδυνα. Ξεχάστε τον πόνο που προκαλείται από την αφαίρεση του αυτοκόλλητου επιδέσμου! Το Champagne Living προτείνει να τρίψετε απαλά λίγο βρεφικό σαμπουάν πάνω και γύρω από τον επίδεσμο, αφήνοντας για λίγη ώρα τον αφρό να εισχωρήσει αρκετά. Θα λιπάνει το κολλώδες μέρος του επιδέσμου, επιτρέποντάς σας να το αφαιρέσετε απαλά χωρίς πόνο.

7) Πλύνετε Τα Εσώρουχά Σας. Η Huffington Post προτείνει να αποφεύγετε τα σκληρά απορρυπαντικά για το πλύσιμο των εσωρούχων σας. Αντ’αυτού, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού βρεφικό σαμπουάν σε μια λεκάνη με νερό, αφήστε τα ευαίσθητα ρούχα να μουλιάσουν αρκετά και τρίψτε απαλά τους λεκέδες.

8) Σαπούνι Για Τα Χέρια. Είναι απαλό για τα χέρια σας και σύμφωνα με το Vitacost, είναι στην πραγματικότητα πιο αποτελεσματικό στη βρωμιά απ’ό,τι πολλά κοινά κρεμοσάπουνα!

9) Αφαιρέστε Τους Λεκέδες Από Τα Υφάσματα. Έχουμε ήδη μιλήσει για το γυάλισμα του δέρματος, αλλά μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τους λεκέδες των χαλιών ή των επίπλων σας με παιδικό σαμπουάν. Δοκιμάστε να το αναμείξετε με λίγο ζεστό νερό και να επεξεργαστείτε απαλά τον λεκέ. Αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το με ένα καθαρό, υγρό πανί.

10) Πετάξτε Τον Αφρό Ξυρίσματος. Όλοι αγαπάμε ένα τέλειο ξύρισμα, αλλά οι αφροί ξυρίσματος είναι ακριβοί και τα δοχεία αεροζόλ καταστρέφουν τον πλανήτη. Εναλλακτικά, το Popsugar συνιστά τη χρήση απλού σαμπουάν για μωρά. Είναι αρκετά ήπιο για όλες τις ευαίσθητες περιοχές του σώματός σας, οπότε δοκιμάστε το.

Είτε έχετε παιδιά είτε όχι, δεν είναι κακή ιδέα να έχετε ένα παιδικό σαμπουάν στο ντουλάπι του μπάνιου σας! Είναι φθηνό και ακόμα και αν δεν είναι η πρώτη σας επιλογή, μπορεί να αντικαταστήσει αποτελεσματικά πολλά κοινά προϊόντα για ενήλικες.

Πηγή: fanpage.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: