Συνελήφθη ο Ουκρανός φαρσέρ που αναστάτωσε την Eurovision - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Μαΐου 14, 2017

Συνελήφθη ο Ουκρανός φαρσέρ που αναστάτωσε την Eurovision


Αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο ή πενταετή φυλάκιση για χουλιγκανισμό, ο Ουκρανός φαρσέρ που αναστάτωσε την Eurovision

Δείτε επίσης: 
Η αστυνομία στην Ουκρανία συνέλαβε έναν φαρσέρ, ο οποίος ανέβηκε πάνω στην σκηνή του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού (Eurovision) κατεβάζοντας το παντελόνι του, καθώς τραγουδούσε η περσινή νικήτρια Jamala, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Αβακόφ.

Ο φαρσέρ είναι Ουκρανός, ονόματι Βιτάλι Σέντιουκ, που ανέβηκε στην σκηνή ενώ είχε καλυφθεί με μια σημαία της Αυστραλίας κι έδειξε τα οπίσθια του, κατεβάζοντας το παντελόνι του.


Δείτε επίσης: 
Το επεισόδιο μεταδόθηκε σε εκατομμύρια τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αναπαράχθηκε άμεσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο.

Από την πλευρά τους, οι ουκρανικές αρχές δεν βλέπουν την αστεία πλευρά του περιστατικού, καθώς έχουν συλλάβει τον φαρσέρ για χρονικό διάστημα 72 ωρών. Ο ίδιος, είναι αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη και πενταετή ποινή φυλάκισης για χουλιγκανισμό, σύμφωνα με ανάρτησή του Αβακόφ στο Facebook.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: