Eurovision 2017: Εξαιρετική η Demy σε πανδαισία χρωμάτων με το This is Love - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Μαΐου 09, 2017

Eurovision 2017: Εξαιρετική η Demy σε πανδαισία χρωμάτων με το This is Love


Ώρα για Eurovision, Demy και «This Is Love»! Δείτε την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στον Πρώτο Ημιτελικό.


Η Demy ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, μάγεψε και κέρδισε το χειροκρότημα, μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης.

Το βράδυ της Τρίτης 9 Μαΐου άνοιξε και επίσημα η αυλαία του 62 Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision με τη διεξαγωγή του Πρώτου Ημιτελικού.

Ύστερα από την περυσινή νίκη της, διοργανώτρια χώρα είναι για εφέτος η Ουκρανία. Ο διαγωνισμός λαμβάνει μέρος στο Εκθεσιακό Κέντρο του Κιέβου.

18 χώρες συμμετέχουν συνολικά στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision, διεκδικώντας την πολυπόθητη είσοδο στον Τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου. Το δικό μας ενδιαφέρον εστιάζεται στην παρουσία της Ελλάδας με την Demy και της Κύπρου με τον Hovig.


Η Demy, εκπρόσωπος των ελληνικών χρωμάτων γι’ αυτή τη χρονιά, εμφανίστηκε δέκατη στη σειρά επάνω στη σκηνή του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision, όπως είχε προκύψει από την απόφαση των διοργανωτών, μαγεύοντας με την παρουσίαση του «This Is Love» τους χιλιάδες θεατών που είναι παρόντες στο Κίεβο και σίγουρα τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολουθούν σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Τη νεαρή τραγουδίστρια πλαισίωναν δύο χορευτές.

Τη σκηνοθεσία – χορογραφία της ελληνικής αποστολής έχει επιμεληθεί ο «μάγος» της Eurovision, Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το «This Is Love» υπογράφουν ο δημιουργός των αμέτρητων επιτυχιών Δημήτρης Κοντόπουλος (συνθετικά) και ο John Ballard με τη Romy Papadea (στιχουργικά).

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Demy στον Α’ Ημιτελικό, ενόσω αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα με τις χώρες που κερδίζουν την πρόκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add