Θ. Τζήμερος: «Αφύσικη» η διαδρομή Δένδια μπροστά από τον Ηλ. Κασιδιάρη - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Θ. Τζήμερος: «Αφύσικη» η διαδρομή Δένδια μπροστά από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Ο περιφερειακός σύμβουλος Θ. Τζήμερος, μέσω του διαδικτυακού λογαριασμού του, παίρνει θέση, όσον αφορά το επεισόδιο και τη στιγμή έντασης που έλαβε χώρα εντός της αίθουσας της Ολομέλειας του κοινοβουλίου, μεταξύ του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλ. Κασιδιάρη και το βουλευτή της ΝΔ Ν. Δένδια.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τζήμερος ισχυρίζεται πως η διαδρομή που ακολούθησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για να βγει απ΄την αίθουσα ήταν «αφύσικη» και έτσι, πολύ φυσιολογικά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

«Το τι έκανε ο Α στον Β δεν το είδα, άρα δεν έχω άποψη. Έχω άποψη γι’ αυτό που είδα. Είδα δηλαδή τον Β να περνάει κολλητά από το έδρανο του Α την ώρα που μιλούσε, σε μια πορεία που πολύ δύσκολα θα την ονόμαζες φυσιολογική διαδρομή, και να συμπλέκονται (τυχαία;) τα χέρια τους.

Αυτό είδα και το καταθέτω γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος που συνεπάγεται καθώς όλα τα παπαγαλάκια της κατευθυνομένης «δημοσιογραφίας» θα το διαβάσουν και θα το ερμηνεύσουν έτσι όπως τους βολεύει.

Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε καθαρά – χωρίς πολιτικό ή συναισθηματικό φίλτρο, συμπαθειών ή αντιπαθειών».

Σημειώνεται, πως ο Θάνος Τζήμερος έχει τύχει πλείστες φορές σε διένεξη με μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, εντός του περιφερειακού συμβουλίου, με πιο πρόσφατη αυτή με τη κ. Μπαλλού τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: