Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής της 29χρονης που βρέθηκε μετά από 20 ημέρες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής της 29χρονης που βρέθηκε μετά από 20 ημέρες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών από το Μενίδι, που αναζητούσε η οικογένειά από τις 25 Απριλίου.
Η Ιωάννα (Γιάννα) Χατζημανωλάκη επέστρεψε μόνη της σπίτι της. Εξαντλημένη, η 29χρονη Γιάννα έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη.

Η αδερφή της θέλοντας να ευχαριστήσει όλους, όσοι βοήθησαν, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.
«Θελω μεσα απο την καρδια μου να ευχαριστησω ολο τον κοσμο που βοηθησε με τον οποιοδηποτε τροπο ολες αυτες τις μερες στις ερευνες για τον εντοπισμο της αδερφης μου,αλλα και οσους ηταν απο την πρωτη στιγμη διπλα στην οικογενεια μου και τη στηριξαν σε αυτη τη δυσκολη στιγμη. Η Γιαννα μας ειναι κοντα μας,ειναι ζωντανη αλλα πολυ ταλαιπωρημενη,θελει ηρεμια και πολυ αγαπη ! Αυτο που εχει σημασια ειναι πως ειναι με τους ανθρωπους που αγαπαει και την αγαπουν και συντομα θα γινει καλα ! Σας υπερ ευχαριστω ολους,να σας εχει ο Θεος καλα !!»

Τι είπε η 29χρονη μητέρα για την εξαφάνισή της

Η 29χρονη μητέρα είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο, μάλιστα όπου δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.Είπε ακόμη ότι έτρωγε ό,τι έβρισκε ενώ φρόντιζε να πίνει νερό για να μην αφυδατωθεί. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες εξηγήσεις γαι τους λόγους της εξαφάνισής της.Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται πλέον τη φροντίδα των γιατρών.Η Γιάννα Χατζημανωλάκη είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου και για την εξαφάνισή της μάλιστα είχε εκδοθεί Silver Alert.

Πληροφορίες: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: