Συγκλονίζει η 20χρονη φοιτήτρια: Ετσι μου επιτέθηκε ο 52χρονος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017

Συγκλονίζει η 20χρονη φοιτήτρια: Ετσι μου επιτέθηκε ο 52χρονος

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της 20χρονης φοιτήτριας, θύμα του 52χρονου στο σπίτι-κολαστήριο της Δάφνης.
Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε με τρόμο στις Αρχές τα όσα πέρασε στα χέρια του 52χρονου, ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι ΑΜΕΑ και κατά 95% τυφλός παρότι δεν έχει προσκομίσει μέχρι σήμερα τα απαραίτητα έγγραφα που να το πιστοποιούν.

Η 20χρονη φοιτήτρια «μαρτύρησε» στα χέρια του 52χρονου στο διαμέρισμά του στη Δάφνη και μετά απελευθέρωση της κατέθεσε στην Αστυνομία το πώς την βίασε.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Τετάρτης την αιφνιδίασε και της έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο, ενώ βρισκόταν η ίδια στην κουζίνα.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...» περιέγραψε με τρόμο.




Αξιωματικοί ΕΛΑΣ: «Είδαμε το βίντεο, ήταν φρίκη!»

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο από την κάρτα μνήμης στα γυαλιά-κάμερα με τα οποία βιντεοσκοπούσε τις ανομολόγητες πράξεις του στη νεαρή κοπέλα, έχουν συγκλονιστεί.

«Φρίκη!» λένε και εξηγούν «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά».

Σύμφωνα με αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και ο ίδιος ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό. Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βασανιστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή και να προβαίνει στις αρρωστημένες πράξεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα βρήκε τον 52χρονο μέσω αγγελίας. Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για τέταρτη φορά. Μάλιστα ήταν η ημέρα που θα πληρώνονταν με 100 ευρώ καθώς είχαν συμφωνήσει 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη. Ο 52χρονος μάλιστα της παραπονούνταν ότι δεν είχε μπει στα κοινωνικά προγράμματα του δήμου της περιοχής του.


Τι έσωσε την φοιτήτρια

Αυτό που φαίνεται ότι έσωσε την ζωή της 20χρονης κοπέλας ήταν η συχνή επαφή που είχε με τους γονείς της οι οποίοι ζουν σε περιφέρεια κοντά στην Αττική.

Η μητέρα της την αναζήτησε τηλεφωνικά μετά από δύο περίπου ώρες. Οταν διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν απαντά, ήρθε με τον σύζυγό της στην Αθήνα, το ίδιο βράδυ. Απευθύνθηκαν σε Α.Τ. όπου εξήγησαν τι συμβαίνει στον αξιωματικό υπηρεσίας. Γνώριζαν τα στοιχεία του 52χρονου αλλά όχι και την διεύθυνσή του. Με την βοήθεια του αστυνομικού βρήκαν τα στοιχεία του και την επομένη ημέρα, Πέμπτη, πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο ίδιος προσποιήθηκε ότι δεν έχει ιδέα για την κοπέλα, όμως οι άνδρες της ΕΛΑΣ άκουσαν μια πνιχτή φωνή να φωνάζει «βοήθεια». Αμέσως έσπασαν την πόρτα και αποκαλύφθηκε το δράμα που βίωσε η 20χρονη.


Κυνικός ο 52χρονος: «Είχαμε σχέση, ήταν το φετίχ της»

Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα» ήταν τα λόγια του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από την εισαγγελία, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 20χρονη βρέθηκε δεμένη. 

Οπως είπε, η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του. Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί»."

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
  • Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
  • Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)
  • Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
  • Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: