Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017 - Magazino1

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2017

 Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από την έξοδο και την κοινωνικοποίηση, καθώς υπάρχει η ευκαιρία να συναντήσετε ένα φανταστικό νέο πρόσωπο ή έναν παλιό σύντροφο. Οι Κριοί στις σχέσεις είναι πιθανό να απολαύσουν κάποιο χρόνο με τους παλιούς αγαπημένους τους, καθώς ένα ήπιο ρομαντικό πνεύμα διαπερνά το σώματου ηλιακού σας ωροσκοπίου σήμερα.

Ταύρος
 Προσπαθήστε να μην χάσετε τον εαυτό σας στις ονειροπολήσεις για το παρελθόνκαι μην εμπιστευθείτε παραμύθια, καθώς αυτό δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον νέο σύντροφο. Εάν συμμετέχετε σε ένα ζευγάρι, θα βρείτε ευχάριστη αλληλεπίδραση με την οικογένεια του άλλου μισού (ιδιαίτερα τους γονείς). Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός καλού κλίματος. Αφήστε λοιπόν το παρελθόν στον ύπνο του.

Δίδυμοι
 Είστε πολύ ερωτευμένοι με ένα πρώην ταίρι σας; Αν ναι, αρπάξτε το σύντροφό σας από το χέρι και ζεύστε το πάρτι της ζωής σας μαζί του. Προσοχή, μην είστε πολύ κτητικοί αν προσελκύει το ταίρι σας μερικές ματιές θαυμασμού, καθώς είναι ο δείκτης του πόσο καλά κάνετε που θέλετε να είστε μαζί του. Οι φίλοι μπορούν να φέρουν κάποιον σπινθηροβόλο πυρσό και έξυπνες ιδέες για να προσεγγίσετε αυτόν που αγαπάτε.

Καρκίνος
 Μπορείτε να νιώσετε τόσο ρομαντικοί όσο και πολύ προστατευτικοί για τον πρώην σύντροφό σας, πράγμα που σημαίνει ότι είστε πρόθυμοι να τον/την υποστηρίξετε, αλλά μην αφήστε αυτό να σας οδηγήσει στην παγίδα της υπερβολικής άσκησης ελέγχου, Καρκίνοι. Οι πρόσφατα χωρισμένοι του ζωδίου σας μπορεί να βρείτε μια προσωπικότητα που προσελκύει την ερωτική σας προσοχή.

Λέων
 Θα μπορούσε να είναι μια καλή ημέρα για επανασύνδεση καθώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το να γνωρίσετε κάποιον που από πάντα αγαπούσατε καλύτερα. Χωρίς να είναι προφανές μπορεί να υπάρχει ένα κοινό ενδιαφέρον ή μια σπίθα έλξης που μπορεί να σας φέρει και πάλι μαζί. Σας αρέσει να υποστηρίζετε τους ανθρώπους στη ζωή σας και αυτό μπορεί να είναι που θα σας ενώσει.

 Ένα ενδιαφέρον παλιάς αγάπης θα μπορούσε να ξεκινήσει ή να γίνει λίγο πιο φωτεινό ακόμα, μιας και η πλανητική ενέργεια σας υπενθυμίζει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας. Αλλά για αναρωτηθείτε, πραγματικά θέλετε να επανασυνδεθείτε; Ίσως είναι καλό, αλλά μην αφήνετε αυτό το ξέσπασμα νοσταλγίας να σας οδηγήσει να αγνοήσετε το παρόν .

 Το σπίτι, όπως λένε, είναι όπου η καρδιά είναι και τα μακροχρόνια ζευγάρια θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε κάποια πολύ ευχάριστη ρομαντική ανάμνηση που σας φέρνει πιο κοντά ή σας επανασυνδέει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να ανακαλύψετε ένα μεγαλύτερο άτομο ή κάποιον που έχει προϋπάρχουσα οικογένεια που να τραβάει την προσοχή σας.

Σκορπιός
 Η σημερινή φωτεινή και δροσερή ατμόσφαιρα από τη Σελήνη και την Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αρκετά άνετα με μια κουβεντούλα και χαρούμενοι να περάσετε το χρόνο σας με κάποιο συγκεκριμένο άτομο από το παρελθόν. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην γοητεία σας.

 Ο ρομαντισμός σκιάζει στον αέρα σήμερα. Ευτυχώς οι ουρανοί συνωμοτούν για να δημιουργήσουν μια ζεστή διασκεδαστική μορφή ρομαντισμού και όχι τα βαριά υπερβολικά δραματικά πράγματα που τείνουν να σας αφήσουν χωρίς έλεγχο. Γιατί να μην απολαύσετε τη στιγμή; Και γιατί να μην την χρησιμοποιήσετε για να φέρετε κοντά σας ένα πρώην ταίρι σας;

 Το σπίτι αποκτά σήμερα ιδιαίτερη σημασία και μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα θετικά με εκείνον που μοιραζόσασταν την κατοικία σας, αυτό είναι εξαιρετικά βραχυπρόθεσμο, αλλά υπάρχει τουλάχιστον μια πύλη επανασύνδεσης. Μπορείτε μετά να χτίσετε κάτι πιο μόνιμο. 

 Παρόλο που το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι γενικά ευχάριστο και γεμάτο με απαλή χαρά, υπάρχει ο κίνδυνος να είστε υπερβολικά κτητικοί, οπότε προσπαθήστε να μην περιορίσετε την ελευθερία του αγαπημένου σας προσώπου. Αν το καταφέρετε, θα έχετε πολλές πιθανότητες μιας επιτυχημένης επανασύνδεσης. 

Ιχθείς
 Οι αλληλεπιδράσεις είναι χαλαρές και διασκεδαστικές, ιδιαίτερα εάν έχετε μια μακρά ιστορία μαζί με κάποιον. Η συζήτηση σχετικά με τους παλιούς χρόνους μπορεί να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητός είναι πραγματικά κάποιος για εσάς. Μην μπείτε όμως στον πειρασμό από τις αναμνήσεις, όμως, το παρελθόν είναι άλλη χώρα, οπότε θυμηθείτε και τα μειονεκτήματα που είχε κάποιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ad5