11) Esperia: ελληνικά αναψυκτικά Αλεξανδρούπολη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαΐου 20, 2017

11) Esperia: ελληνικά αναψυκτικά Αλεξανδρούπολη

Αποτέλεσμα εικόνας για εσπερια αναψυκτικα

Esperia: από την Αλεξανδρούπολη

Πώς συστήνεται η εταιρεία αυτή; «Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αλεξανδρούπολη πριν από 70 χρόνια. Από το 1964 και μετά ανέλαβε την αποκλειστική ευθύνη της βιοτεχνίας αυτής ο σημερινός πρόεδρος Ιωάννης Μιχαηλίδης, την οποία εκσυγχρόνισε και επέκτεινε.

Το 1980-81 επιχειρήθηκε και έγινε ριζική αναδιάρθρωση των δομών της επιχείρησης σε νέο κτιριακό συγκρότημα στην περιοχή Ανθειας Αλεξανδρούπολης, με σύγχρονες εγκαταστάσεις». Και δίνει το στίγμα της: cola, σόδα, λεμονάδα, πορτοκαλάδα, γκαζόζα, κοκτέιλ φρούτων και βυσσινάδα. Τα προϊόντα της, λέει η εταιρεία, παράγονται με φυσικούς χυμούς, βιταμίνες και επεξεργασμένο νερό. Διατίθενται σε όλη τη Θράκη. Με βασικό τους προτέρημα, το «αθάνατο νερό της Ανθείας».

Αυτή ήταν μια περιδιάβαση στα ελληνικά αναψυκτικά. Και ας μην παραλείψουμε τα «Αναψυκτικά Κρήνη» στη Λήμνο, καθώ ς και τα αναψυκτικά «Αγνή» που παράγονται στον Ορχομενό Βοιωτίας και έχουν πολλούς θαυμαστές. Ή ακόμα και το Mast, το δροσιστικό ανθρακούχο ποτό με βάση τη μαστίχα που παράγεται -πού αλλού;- στη Χίο και το βρίσκουμε στο www.mastic.gr. Ελλάδα, λοιπόν. Τα δικά μας αναψυκτικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν... *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add