ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες ) 
500 γρ. αρνίσια σπάλα κομμένη σε φέτες 
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 
50 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 
1 σκελίδα σκόρδο 
50 γρ. ξηρό άσπρο κρασί 
50 γρ. νερό 
600γρ. πολτοποιημένες ντομάτες 
800 γρ. πιπεριές κομμένες δακτυλίδια 
2 ματσάκια φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, βασιλικό , θυμάρι ) 
Αλάτι ,πιπέρι 
10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια; 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα το κρέας με το ελαιόλαδο .Προστεθούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ,όταν ξανθίσουν, σβήνουμε με το κρασί και το νερό .Ρίχνουμε τις ντομάτες , τις πιπεριές, τα μυρωδικά το αλάτι και το πιπέρι .όταν αρχίσει η βράση , σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράσουμε μιάμιση ώρα .Προστεθούμε τις ελιές και σερβίρουμε .

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
Top