Κύπελλο Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Απριλίου 29, 2017

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Η ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να ορίσει το γήπεδο του Βόλου ως έδρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου - Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την Ομοσπονδία στην συγκεκριμένη απόφασηΤο σίριαλ των τελευταίων ωρών με τίτλο «που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου» έλαβε τέλος καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

«Στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 20:30, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Η προκήρυξη ανέφερε ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (ή την Γερμανία), αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί στην έδρα της ΑΕΚ προκρίνοντας το Παγκρήτιο, ωστόσο η Ομοσπονδία επέλεξε το Πανθεσσαλικό.

Ήταν μια έδρα που μέχρι και την ολοκλήρωση των ημιτελικών, δεν υπήρχε στην ουσία στο τραπέζι. Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Θεσσαλίας πήραν την απόφαση να καταθέσουν φάκελο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Τούμπα και την πρόκριση του δικεφάλου. Και κινήθηκαν αστραπιαία.

Ουσιαστικά, μέσα σε δύο ώρες έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στην περιοχή τους, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο. Και το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, ήταν αυτό της ασφάλειας. Έτσι, παρουσίασαν στην ΕΠΟ ένα αναλυτικό πλάνο για τον τρόπο προσέγγισης των οπαδών με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην συναντηθούν καθόλου ούτε κατά την είσοδο, ούτε κατά την προσέλευση στο γήπεδο, ούτε κατά την αποχώρηση. 

Ο Βόλος, όπως και το γήπεδο, έχει δύο εισόδους και οι άνθρωποι της Ένωσης παρουσίασαν αναλυτικά μέχρι και τους δρόμους από τους οποίους θα περάσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων για να βρεθούν στις θύρες που θα φιλοξενηθούν. Έθεσαν ως παράδειγμα και τον επιτυχημένο τελικό του 2011 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΛ. Ο φάκελος ήταν ούτως ή άλλως πλήρης, ωστόσο το πλάνο της προσέγγισης του γηπέδου και οι εγγυήσεις ασφαλείας που παρέχει η τοποθεσία του γηπέδου ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, καθώς πλέον αποτελεί το μείζον ζήτημα για την επιλογή.

Έτσι, η ΕΠΣΘ πήρε το πράσινο φως και πλέον σταματά όλες τις δραστηριότητες, ώστε να δουλέψει πυρετωδώς για την πλήρη εφαρμογή του πλάνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: