Κείμενο αναγνώστριας για την αγάπη του ανθρώπου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2017

Κείμενο αναγνώστριας για την αγάπη του ανθρώπου

Σχετική εικόνα

Ο κόσμος αγάπη δεν έχει. Αγάπη θεωρούν την απόσταση,τον εγωισμό.
Αγάπη ειναι για όλους ο ναρκισσισμός, και η εξωτερική εμφάνιση, δική τους αλλα των άλλων. Πρέπει να είσαι όμορφη η όμορφος για να σε αγαπήσουν. Πρέπει να Είσαι αδύνατη η αδύνατος για να σε κοιτάξουν. Αυτό είναι η αγάπη για τον κόσμο. 

Λένε ναι εκείνον η εκείνη που αδιαφορεί.
Λενε ναι στα άτομα που το παίζουν ίντριγκα.
Λένε ναι στον νάρκισσο. Αυτος εχει τα πρωτεία. Είναι αυτός που έχει συνήθως και πολλές κατακτήσεις αλλά παραμένει μόνος. Ο ίδιος παραπονιέται οτι δεν έχει σχέση σταθερή, κ Όμως, εχει πολλά ατομα που τον ποθούν.

Όλα αυτά είναι η Αγάπη για τον κόσμο.
Αγάπη και έρωτας αληθινός δεν τα έχει αυτά. Ολοι ετσι νομιζουν ομως. Ετσι εχουν φτιάξει τα συναισθήματα, ετσι έχουν "διδαχτεί" για αυτα, απο την τηλεόραση, το διαδίκτυο και ολα τα συναφή..
Η Αγάπη και ο έρωτας είναι δυο αλληλένδετα συναισθήματα που δίνεις απλόχερα, χωρις εγωισμό, χωρίς ναρκισσισμό, χωρίς Κανενα τέτοιο συναίσθημα. Η Αγάπη είναι μια έννοια πέρα απο αυτο που έχεις φτιάξει. Όπως και ο ερωτας. Δείνεις κ δέχεσε αυτά που σου δεινει ο απέναντι σου, η σχέση σου, ο φίλος σου. Μπορεί να είναι λιγότερα αυτα που πέρνεις αλλα αυτο δεν είναι κακο. Δεν πρέπει να περιμένουμε να πάρουμε οσα δεινουμε. Ο καθε ενας οτι Μπορεί. Αυτο είναι η αληθινή Αγάπη. 

Για αυτό ο κόσμος είναι μόνος. Δεν έχει τερι κανεις σχεδόν, ολοι φοβούνται, φοβούνται να δωσουν, να να ριξουν τον εγωισμό τούς, φοβούνται την αγάπη. Και να σας πω Γιατί φοβουνται την αγάπη???
Γιατί δεν μπορούν, δεν έχουν τα κότσια να δώσουν. Γιατί δεν μπορούν να αγαπήσουν.
Όλοι αυτοί παραπονιούνται, δεν αγαπιούνται, είναι μόνοι τούς, δεν βρισκουν καποιο τερι μόνιμο.
Δεν βλέπουν τον εαυτο τους. Γιατί είναι μόνοι? Γιατι δεν αγαπιούνται?
Επαναπαύονται όμως σε αυτο που στην ουσία δεν έχουν και στο τέλος βρίσκουν την άλλη μέθοδο.

Ψάχνουν τερι, η τους τυχαίνει άνθρωπος που θέλει απλα να περάσει καλά, εν ολίγοις, κανουν Μόνο σεξ, Χωρίς συναισθήματα, τουλάχιστον να ικανοποιήσουν τις ορμές τους. Έτσι κατέστησαν οι σχέσεις σήμερα. Αυτό ονομάζουν έρωτα. Και κάνουν φιλοσοφικες συζητήσεις περί έρωτος και σεξ. Και που τα ξεχωριζουν κάποιοι παλιτο ιδιο κάνουν Όπως κ οι άλλοι. 

Οταν υπάρχει κάποιος διαφορετικός, ανθρώπος που δεν φοβάται την αγάπη, δίνοντας άπειρα πράγματα με πραξεις κ λόγια και Αλήθεια μεσα τους, οταν είναι πιστός ειλικρινής, εσένα σου φαίνεται δεδομένος, ανιαρος, βαρετός χωρις φαντασία, ετσι η επόμενη κίνηση σου είναι να ξενερώσεις, να τον διωξεις απο κοντά σου, εκει που έλεγες άλλα, ξαφνικά αλλάζεις γνώμη και στάση.

Αυτό το κάνεις Όμως γιατί δε μπορείς εσυ να νιώσεις έτσι, νιώθεις πιέση με αυτον τον άνθρωπο, βαρεμαρα.Δεν σε πιέζει, πιέζεις Εσύ τον εαυτό σου να μην αγαπήσει, να μη δώσει, γιατί θεωρείς με το μυαλό σου οτι Αυτό είναι το σωστό. Για αυτό μετά φεύγεις, τον παρατάς, τον πληγώνεις, λες ψέματα κ κανεις πράξεις που δείχνουν αχαριστία. Εσυ Όμως συνεχίζεις να πιστεύεις οτι αυτο είναι το σωστό.

Μετα στεναχωριέσαι, γιατι τον πλήγωσες, γιατί δεν αισθάνεται όμορφα εξ αιτίας σου. Αυτό πιστεύεις οτι δεν είναι εγωισμός? Παρόλα αυτά δεν θες να είναι κοντα σου και κάποια φάση ξεχνάς αυτη ρη στεναχώρια. Ο καιρός περνάει. Περνάνε μέρες μήνες ισως κ χρόνια. Ξέροντας οτιωτον εχεις χάσει γιατί απλά εσυ τον έδιωξες. Αρχίζει και σου λείπει για κάποιο λόγο. Τον σκέφτεσαι. Αυτον που κάποτε είπες πως είναι δεδομένος. Αναρωτήθηκες ποτέ , κατα πόσο δεδομένος είναι?

Αν οχι Πρέπει να το κάνεις, γιατί έρχεται η στιγμή που εσυ ο ίδιος θα τον αναζητάς κ θα Τον θες πίσω. Έτσι σκέφτεσαι να ρίξεις τον εγωισμό σου λιγο και να επανακάμψεις. 
Δεν πρόκειται να είναι εκει πια. 
Μηπως να αναρωτηθείς Γιατί δεν θα είναι εκει πια?
Εγω θα σου πω πσντως γιατι δε θα ειναι. Γιατί απλά δεν είναι τοσο δεδομένος Όσο νόμιζες στην αρχή Τελικά. Και ύστερα λες οτι είναι εγωιστής. Είναι Επειδή Αυτός αγαπά τον εαυτο του, πρόσεξε, οχι εγωιστικα, και απλα έφυγε γιατι τον έδιωξες. 

Σου τα έδωσε ολα η ειχε αυτή την πρόθεση η σου έδωσε πολλά. Δεν είχε εγωισμό αλκα Αγάπη. Τον εδιωξες.
Τώρα? Τι θέλεις ακριβώς? Τον άνθρωπο αυτο? Ατόφιο όπως Πριν?
Σκέφτεσαι ισως αυτη τη στιγμή οτι παραμένεις εγωιστής?
Αυτος που σέβεται τον εαυτό του δεν είναι εγωιστής, απλά σε αγάπησε αλλα έφυγε οταν τον εδιωξες. 

Όποτε αν νομίζεις ακομα πως είναι εγωιστής, πρέπει να μάθεις τον εαυτό σου να μη καθρεφτίζεται στον άλλο απέναντι. Ούτε ρα καλα σου Ούτε τα άσχημα στοιχεία σου μην καθρεφτίζεις πανω σε αλλους, είτε φιλους είτε σχέσεις είτε σε οτιδήποτε αλλο.
Αγάπησε εσένα!!!! Πριν ψάξεις για σχέση η φιλία..
Ανοιξε την καρδιά σου, και το μυαλο σου στα σωστα επίπεδα. Γίνε σοφός. Γίνε αληθινός. 

Γίνε η αγάπη. Δες μέσα σου ρην αληθινή.
Μη σκοτώνεις την αγαπη και τον εαυτό σου. Μη τον υποβιβάζεις σε κατώτερα επίπεδα. Μονο Έτσι θα Είσαι πραγματικά Καλά με τον εαυτό σου κ μετά με τους γυρω σου. 
Κάντο και θα δεις πως θα έρθει κ για σένα κατι αληθινό, κατι περα απο τη λογική , κατι μόνιμο.
Με την ανάσταση του Χριστού του κυρίου μας
Εύχομαι σε ολους εσάς με πολύ αγάπη 
Να υπάρξει και η ανάσταση της καρδιάς σας και της ψυχης.
Χαρά και ευτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: