Υλικά

Για τη βάση
  • 1½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλιτζάνι Flora με βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αβγό χτυπημένο
  • ¼ φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
  • 4-5 κουτ. σούπας κρύο νερό
Για τη γέμιση
  • 750γρ. ανθότυρο
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι μέλι
  • ½ φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
  • 4 αβγά
  • 1 βανίλια
  • ½ κουτ. γλυκού κανέλα
  • ½ κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)
  • σουσάμι για πασπάλισμα
η εκτελεση της συνταγης http://www.olivemagazine.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
Top