Στεφανίδη - Χρυσό μετάλλιο και στο Ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

Στεφανίδη - Χρυσό μετάλλιο και στο Ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι!


 EUROKINISSI
Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου!

Η 27χρονη Ελληνίδα... πέταξε στα 4.85μ. (κορυφαία επίδοση στον κόσμο!) στο επί κοντώ γυναικών και κέρδισε την Ρίζιχ που έμεινε στα 4.75μ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στην Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ κατάφερε να περάσει με την πρώτη τα 4.80 και 4.85 μέτρα, άλματα που την έδωσαν και το χρυσό μετάλλιο.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε με την δεύτερη τα 4.55 μέτρα και με την πρώτη τα 4.65 μέτρα. Το χαμένο της άλμα στο πρώτο ύψος την «ανάγκασε» να αφήσει τα 4.70 και 4.75 που πέρασε με την πρώτη η αντίπαλός της. Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.80 μέτρα (που έριξε η αντιπαλός της) και τα 4.85 μέτρα, όπου η Ρίζιχ είχε δύο ακόμη άκυρα.

Στο τέλος η Στεφανίδη στα 4,91μ. είχε τρεις άκυρες προσπάθειες. Πάντως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά το ασημένιο μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στην Πράγα, έφθασε στην κορυφή του ίδιου θεσμού.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην διοργάνωση στην 2η κιόλας ημέρα της μετά το ασημένιο του Κώστα Φιλιππίδη στο επί κοντώ και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν.

Το χρυσό... άλμα της

Πηγή: | iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: