Υλικά
5-6 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες με κεφάλι (μπορεί να είναι και κατεψυγμένες)
1 φλιτζάνι χυλοπίτες
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας

2 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας
1 μέτριο καρότο τριμμένο στον χονδρό τρίφτη
1 μικρό κρεμμύδι ξερό τριμμένο 
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις χυλοπίτες και τις γαρίδες. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε όλο το μίγμα μας σε ένα πυρέξ, βυθίζουμε σε διάφορα σημεία μέσα στο υλικό μας τις γαρίδες και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Αφήνουμε τις χυλοπίτες και τις γαρίδες να ψηθούν και τις βγάζουμε από το φούρνο μόλις τελειώσουν όλα τα υγρά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος δε χρειάζεται ανακάτεμα

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
Top