Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 26/3 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 26/3


Τι χρειάζεται μία Κυριακή για να γίνει καλύτερη; Ευχάριστες ειδήσεις, ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα και απρόσμενες συναντήσεις που θα μας χαροποιήσουν! Ο Ερμής και ο Ουρανός συναντιούνται και τα Ζώδια της Φωτιάς ή του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, μπορούν να περιμένουν τα καλύτερα και μάλιστα στα ξαφνικά!
ΚΡΙΟΣ

Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ γρήγορο ρυθμό για το ζώδιό σου, γεγονός που σε βγάζει από τα νερά σου και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις αλλαγές που προκύπτουν και μην αρνείσαι να ακολουθήσεις τις εμφανώς βελτιωμένες συνθήκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα βάλε στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα και φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία, αν και θα πρέπει να καλύψεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.
ΤΑΥΡΟΣ


Η οικογένεια σε στηρίζει με καθοριστικό τρόπο, αγαπητέ Ταύρε, και σού παρέχει την ηρεμία που σου είχε λείψει το τελευταίο διάστημα. Ασχολήσου με τους στόχους σου για τους οποίους θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίησή τους. Εκμεταλλεύσου κάθε δυνατότητα που θα σου προσφερθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις κάποια θέματα που ίσως σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από επαγγελματικά θέματα. Από αύριο θα έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Απόφυγε περιττά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αίσθηση ματαιότητας που σε έχει κυριεύσει το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Δίδυμε, σταδιακά υποχωρεί και η βελτίωση θα είναι μεγάλη. Μην αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν με τυχαίο τρόπο. Ανάκτησε τις δυνάμεις σου και δράσε μεθοδικά προς την ολοκλήρωση των στόχων που έχεις οραματιστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε στενοχώρησαν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά, αυτή την περίοδο τα έξοδα θα είναι πολλά. Φρόντισε να τα μειώσεις στο ελάχιστο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατάσταση βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, αλλά και με μεγάλη σταθερότητα. Η μεταμόρφωση θα είναι ολοκληρωτική. Φρόντισε οι συνθήκες να παραμείνουν ευχάριστες και μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις να σε καταβάλουν, μέχρι να δεις τα ευχάριστα αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας ακόμη περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις.
ΛΕΩΝ

Σύντομα, αγαπητέ Λέων, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου και να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Η ικανοποίηση που θα δεχτείς θα είναι ανάλογη του μεγάλου κόπου και της τεράστιας επιμονής που έδειξες. Ετοιμάσου να τη βιώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που αφορούν τη σχέση σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αδιέξοδες μέρες του παρελθόντος έφτασαν στο τέλος τους. Το μέλλον θα φέρει εξελίξεις για το ζώδιό σου, οι οποίες θα οδηγήσουν σε οριστικές λύσεις και θα βάλουν τάξη σε εκκρεμότητες που σε βασανίζουν. Μην βιαστείς να δημοσιοποιήσεις τις αποφάσεις σου και μην αφήσεις τους άλλους να σε επηρεάσουν με την άποψή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στα αισθηματικά σου, καθώς θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι σήμερα, που είναι Κυριακή, να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστα πράγματα. Οι κινήσεις που κάνεις στον οικονομικό σου τομέα θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΖΥΓΟΣ

Τυχαίες συναντήσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν συζητήσεις που ίσως σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και προπάντων μην κοινοποιήσεις τίποτα από όσα θα ακούσεις. Ο χρόνος θα αποδείξει τη διαφορετικότητα των στοιχείων. Άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις μεγάλη ερωτική διάθεση, ενώ θα θέλεις να δείξεις στο ταίρι σου τα πραγματικά σου αισθήματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε θετική περίοδο αισθηματικά, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και με εμπόδια, αλλά με ψυχραιμία και δυναμισμό θα τα ξεπεράσεις όλα και θα καταφέρεις θαύματα. Ο περίγυρός σου θα εντυπωσιαστεί με τη δράση σου και θα κερδίσεις αναγνώριση σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Αποδέξου τα δώρα των πλανητών στο ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Θα κάνετε συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο χαλαρά. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι δημόσιες σχέσεις και οι τεράστιες διασυνδέσεις σε οδηγούν σε επιτυχίες χωρίς διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, γιατί η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων για το ζώδιό σου θα λήξει πολύ σύντομα. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο θα βρει εμπόδια το ερχόμενο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Σήμερα όμως φρόντισε να ξεκουραστείς και άσ’ τα όλα αυτά για αύριο. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και η βοήθειά τους θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Μην επαναπαυθείς όμως, αλλά συγκεντρώσου για να τακτοποιήσεις όσα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ζωή σού ανήκει και οφείλεις να στέκεσαι στα δικά σου πόδια για να προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και εκφράσεις τον τόσο πλούσιο ερωτισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να προχωρούν. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, καλύτερα να μην τα σκεφτείς όλα αυτά. Στα οικονομικά, να περιμένεις αύξηση των εσόδων σου. Απόφυγε όμως να κάνεις πολλά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος με άσκοπες συναναστροφές και δραστηριότητες. Εστίασε την προσοχή σου σε κρίσιμα θέματα και μην περιορίζεσαι σε διασκεδάσεις. Όλα θα δρομολογηθούν θετικά για το ζώδιό σου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις, ώστε να περάσετε όσο όμορφα θα θέλατε κι οι δυο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα καλύτερα να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση όλης της εβδομάδας. Οικονομικά, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΙΧΘΥΣ

Μετά από μία τεράστια περίοδο ιδιαίτερης πίεσης έρχεται επιτέλους μία μικρή περίοδος χαλάρωσης, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου, γιατί αυτό δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Επωφελήσου από αυτό το διάστημα, ώστε να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες και να έχεις μακροπρόθεσμο όφελος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, προβλέπεται ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: