Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 21/3 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 21/3

  Τρίτη σήμερα και η Σελήνη στον Αιγόκερω μάλλον μας προστάζει… «Τα κεφάλια μέσα!». Επικεντρωνόμαστε στη δουλειά, στην εξέλιξη της καριέρας μας, την βελτίωση των οικογενειακών μας θεμάτων αλλά και της κοινωνικής μας εικόνας!
ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Οι πρόσφατες υποχρεώσεις που αναγκάστηκες να τακτοποιήσεις σε εξουθένωσαν ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Με τον Ερμή που είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται να σου δοθούν πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να κάνεις πράγματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να αφοσιωθείς στα αισθηματικά σου, να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια.
ΤΑΥΡΟΣ


Οι εντάσεις και η ασυνεννοησία μέσα στην οικογένεια δείχνουν να φτάνουν στο τέλος τους και οι ισορροπίες επανέρχονται. Η πραγματικότητα θα έρθει στην επιφάνεια και οι καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν, βελτιώνοντας τη διάθεσή σου με καθοριστικό τρόπο. Μην αφήσεις τη σκέψη σου να οδηγείται στις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες προτάσεις που θα δεχτείς τώρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα οδηγήσουν σε καινούργιες ευκαιρίες που δεν είχες στο μυαλό σου, αλλά θα σε ανανεώσουν ευχάριστα. Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό και θα αυξήσουν τον προσωπικό σου χρόνο, που σου είναι απολύτως απαραίτητος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις λάθη εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες χαρίζουν αισιοδοξία στο ζώδιό σου, μέσα από ευκαιρίες βελτίωσης σε πολλούς τομείς. Η δυναμική δράση θα σε οδηγήσει σε επιτυχία. Οι απογοητεύσεις αποτελούν πλέον παρελθόν και καλό θα είναι να τις αποβάλεις από τη σκέψη σου. Αν συγκεντρωθείς και διεκδικήσεις με τον σωστό τρόπο, θα καταφέρεις πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ανάγκη να έρθεις σύντομα πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη και η καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΛΕΩΝ

Κάποιο μυστικό που θα αποκαλυφθεί θα γίνει, αγαπητέ Λέων, αφορμή να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, σε σημαντικό βαθμό, γεγονός που θα οδηγήσει τη ζωή σου σε τεράστιες αλλαγές. Οι πληροφορίες που θα μάθεις θα σε οδηγήσουν σε αλλαγή κατεύθυνσης και η σωστή εκτίμηση των γεγονότων θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα προβλέπεται πάρα πολλή δουλειά και πολλή κούραση, ενώ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις. Μπορείς να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Δείξε προσοχή σε πιθανά απρόοπτα έξοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο φόβος της αποτυχίας σε κρατάει πίσω εδώ και καιρό και αδυνατείς να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου σε κοινωνικό επίπεδο, μέσα από γνωριμίες με άτομα μεγάλου κύρους, τα οποία πρόκειται να σου προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη και δώρα που δεν περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Οικονομικά, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να τη μελετήσεις πολύ καλά πριν απαντήσεις.
ΖΥΓΟΣ

Οι αρνητικές σκέψεις που σε κατευθύνουν σύντομα θα απομακρυνθούν δίνοντας τη θέση τους σε ευχάριστα γεγονότα. Περιόρισε το άγχος σου και συγκεντρώσου στο πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει για το ζώδιό σου και θα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σας στενοχωρούν και τους δυο
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, αν κι εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά δείξε μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιο φιλικό πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν πρόκειται, αγαπητέ Σκορπιέ, να εμφανιστεί ξαφνικά, διεκδικώντας ξανά τη φιλία σου. Πριν βιαστείς να ενθουσιαστείς, εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι παραμένουν πάντοτε οι ίδιοι. Προστάτεψε τις ισορροπίες σου και απόφυγε πιθανό αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ κάποια πράγματα στη σχέση σου θα νιώσεις ότι σε καταπιέζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί ο Άρης από τον Ταύρο σε ευνοεί αισθηματικά και θα φέρει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πάρα πολλά ‘ανοίγματα’ που τώρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια ξαφνική αλλαγή προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε αναστατώσει και θα σου δημιουργήσει γκρίνια, εμποδίζοντας την προσαρμογή σου στις νέες ανάγκες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, συζήτησε με κάποιον δικό σου άνθρωπο και μείνε ήρεμος. Σύντομα θα αποδειχτεί πως η αλλαγή αυτή θα έχει θετικά αποτελέσματα για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να προσέξεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασυρθείς σε κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή που είναι στον Κριό και ευνοεί το ζώδιό σου, νέες ευκαιρίες έρχονται τώρα που θα σε οδηγήσουν εκεί που επιθυμείς και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν. Συγκεντρώσου στις νέες προκλήσεις και όλα θα πάνε καλά. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τις αλλαγές σε κανέναν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις δρομολογήσει τόσο σωστά τα επαγγελματικά σου θέματα, ώστε δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα. Σύντομα θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιτυχία σου, αγαπητέ Υδροχόε, ενοχλεί κάποιους, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις με ποια άτομα θα συνεχίσεις να ασχολείσαι στο μέλλον και με ποια όχι, πλέον. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις σε κανέναν για τις αποφάσεις σου. Ο χρόνος θα επαναφέρει τις ισορροπίες με μαγικό και σχετικά εύκολο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται και θα μπορέσεις να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.
ΙΧΘΥΣ

Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου απογειώνεται μέσα από μία σειρά δράσεων που θα προκύψει εντελώς τυχαία, μέσα σε μια καινούργια κατάσταση με κάποιο πρόσωπο που γνώρισες προσφάτως. Ασχολήσου με συνέπεια και μεγάλη σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν που θα σε καταπλήξουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στον οικονομικό τομέα, έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: