Υλικά

1 κουταλιά ΑΛΕΥΡΙ 
1 ½ κιλά κότσια από ΑΡΝΙ γάλακτος
2 κουταλάκια ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
1 ½ φλιτζάνια ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
1 κουταλιά PUMMARO ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ
½ κιλό χοντροκομμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 κύβο KNORR ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΥ
4 κουταλιές ΒΙΤΑΜ CULINESSE
ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ


Εκτέλεση

1. Πλένετε το κρέας, το σκουπίζετε και το σωτάρετε με o Βιταμ Culinesse σε μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά ώσπου να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε το κρέας σε πιάτο. 
2. Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια και τα σωτάρετε σε μέτρια φωτιά ώσπου να κοκκινίσουν ανακατεύοντας συνέχεια. Πασπαλίζετε το αλεύρι στην κατσαρόλα, ανακατεύετε μια-δυο φορές και βάζετε στην κατσαρόλα το κρέας. Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε το φαγητό στη φωτιά 15 λεπτά περίπου. 
3. Διαλύετε τον κύβο σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, προσθέτετε τον πελτέ και τον ανακατεύετε να διαλυθεί. Ρίχνετε το μείγμα στην κατσαρόλα. Προσθέτετε το δενδρολίβανο, αλάτι, πιπέρι και βράζετε το φαγητό περίπου 3/4 της ώρας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
Top