Ντομάτες με αυγά και φέτα (στραπατσάδα, καγιανάς) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2017

Ντομάτες με αυγά και φέτα (στραπατσάδα, καγιανάς)


Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε.

Όπως και να το λέμε, αν έχουμε καλές και ώριμες ντομάτες, φρέσκα αυγά και καλή, χωριάτικη φέτα, η απόλαυση είναι ίδια.
Υλικά

• 5 αυγά
• 5 μεγάλες ντομάτες ώριμες
• ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
• 50 γραμ. φέτα
• 40 γραμ. κεφαλοτύρι (προαιρετικά)
• ⅓ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add