Σχετική εικόνα
Υλικά
1 κοτόπουλο ολόκληρο
1 κιλό πατάτες (ή όσες επιθυμούμε)
4 πορτοκάλια
2 λεμόνια
αλάτι, πιπέρι
λάδι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά το κοτόπουλο και τις πατάτες και τα στρώνουμε σε ένα ταψί. Στίβουμε τα πορτοκάλια και τα λεμόνια. Αφού ρίξουμε αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο και στις πατάτες, τα περιχύνουμε με το χυμό των φρούτων που έχουμε ετοιμάσει. Ρίχνουμε από πάνω λίγο λάδι και βάζουμε το φαγητό στο φούρνο. Το μυστικό της συνταγής είναι να μην βάλετε καθόλου νερό και ο χυμός των πορτοκαλιών να είναι αρκετός αφού αυτός είναι που δίνει στο κοτόπουλο μία πολύ ιδιαίτερη γεύση και ένα ξεχωριστό χρώμα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
Top